Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009
| Titre: | Експериментальні дослідження технологічної системи тістоутворення |
| Autre(s) titre(s): | Experimental investigation of technological system of the dough formation |
| Auteur(s): | Коневич, М.Р. Стадник, І.Я. Konevych, M.R. Stadnyk, I.Ya. |
| Date de publication: | 12-déc-2013 |
| Date of entry: | 30-oct-2014 |
| Editeur: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2013 року |
| UDC: | 664.653.1 |
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009 |
| Content type: | Article |
| Collection(s) : | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 270.pdf | 41,95 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
| 270.djvu | 18,73 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
| 270__COVER.png | 180,48 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.