Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009

Pealkiri: Експериментальні дослідження технологічної системи тістоутворення
Teised pealkirjad: Experimental investigation of technological system of the dough formation
Autor: Коневич, М.Р.
Стадник, І.Я.
Konevych, M.R.
Stadnyk, I.Ya.
Ilmumisaasta: 12-det-2013
Date of entry: 30-okt-2014
Kirjastaja: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 664.653.1
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009
Content type: Article
Asub kollektsiooni(de)s:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
270.pdf41,95 kBAdobe PDFVaata/Ava
270.djvu18,73 kBDjVuVaata/Ava
270__COVER.png180,48 kBimage/pngVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.