Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009
| Назва: | Експериментальні дослідження технологічної системи тістоутворення |
| Інші назви: | Experimental investigation of technological system of the dough formation |
| Автори: | Коневич, М.Р. Стадник, І.Я. Konevych, M.R. Stadnyk, I.Ya. |
| Дата публікації: | 12-гру-2013 |
| Дата внесення: | 30-жов-2014 |
| Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль, Україна |
| Часове охоплення: | 11-12 грудня 2013 року |
| УДК: | 664.653.1 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009 |
| Тип вмісту: | Article |
| Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 270.pdf | 41,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| 270.djvu | 18,73 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| 270__COVER.png | 180,48 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.