Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Роботи студентів
Бакалавр
Магістр
Курсові проекти (роботи)
Статті студентів
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 101-116 зі 116 (час пошуку: 0.04 секунди).
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Master Thesis
2022
30-гру-2022
Дослідження змін у молоці питному за впливу різної теплової обробки з проектуванням цеху виробництва молока питного з какао
Базар, Оксана Станіславівна
;
Bazar, Oksana Stanislavivna
Master Thesis
2021
29-гру-2021
Технологічні аспекти виробництва хліба «Слов’янського» із підвищеним вмістом йоду
Янів, Анна Романівна
;
Yaniv, Anna
Master Thesis
2021
29-гру-2021
Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоїв
Лобур, Максим Борисович
;
Lobur, Maksym
Master Thesis
2021
29-гру-2021
Розроблення технології кисломолочного сиркового продукту з гіпоалергенним гідролізатом білків сироватки з проектуванням цеху по виробництву сиру кисломолочного
Слимак, Марія Ігорівна
;
Slymak, Mariia
Master Thesis
2021
29-гру-2021
Розроблення технології сиркового виробу із шовковицею з проектуванням цеху сиру кисломолочного та виробів з нього
Зубкович, Наталя Миколаївна
;
Zubkovych, Natalia
Master Thesis
2021
27-гру-2021
Дослідження впливу підкислювачів на збудників хвороб хліба
Войтко, Христина Володимирівна
;
Voitko, Khrystyna
Master Thesis
2021
28-гру-2021
Розробка технології виробництва масла з підвищеною антиоксидантною активністю
Слимак, Марта Ігорівна
;
Slymak, Marta
Master Thesis
2021
28-гру-2021
Розробка технології сиру сичужного з використанням дріжджів для прискорення процесу дозрівання
Солодкий, Михайло Андрійович
;
Solodkiy, Mykhailo Andriyovych
Thesis Abstract
гру-2018
26-гру-2018
Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот
Горожанський, Олександр Ярославович
Thesis Abstract
гру-2018
26-гру-2018
Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці
Кафтан, Анатолій Іванович
Master Thesis
2022
31-гру-2022
Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва хліба з додаванням цільного зерна стародавніх сортів пшениці.
Кузьмич, Надія Іванівна
;
Kuzmych, Nadiia Ivanivna
Master Thesis
2022
31-гру-2022
Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва фруктових консервів з використанням нетрадиційної сировини
Костів, Оксана Сергіївна
;
Kostiv, Oksana Serhiivna
Master Thesis
2022
31-гру-2022
Удосконалення технології виробництва булочок «Молочні» стійких до зберігання
Хижнюк, Яна Юріївна
;
Khyzhniuk, Yana Yuriivna
Master Thesis
2022
31-гру-2022
Розробка електрофоретичної системи для казеїну з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочної продукції
Кравець, Тетяна Ігорівна
;
Kravets, Tetiana Ihorivna
Master Thesis
2022
31-гру-2022
Розробка технології низькоалергенного ферментованого напою з проектуванням цеху кисломолочних продуктів.
Шкільна, Марта Богданівна
;
Shkilna, Marta Bogdanivna
Master Thesis
2022
31-гру-2022
Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба з додаванням морських водоростей
П'яла, Ульяна Ярославівна
;
Piala, Uliana Yaroslavivna
Результати 101-116 зі 116 (час пошуку: 0.04 секунди).
назад
1
2
далі
Розкриття
за авторами
1
Albanskа, Iryna Tarasivna
1
Andrushkiv, Kateryna Vitaliivna
1
Arutiunian, David Aramovych
1
Baida, Nataliia
1
Bazar, Oksana Stanislavivna
1
Bereketa V.P.
1
Bernadina, Olena Mykolaivna
1
Bilous, Olesia Mykolaivna
1
Bilyk I.V.
1
Boiko, Liuba
1
Borys, Liubov Ihorivna
1
Budzinskyi А.S.
1
Dankiw S.O.
1
Dankіv N.M.
1
Deneka, Nataliia Stepanivna
1
Fechan І.A.
1
Fedorov Yu.B.
1
Frey J.I.
1
Gitel, Diana
1
Haidamaka, Mykhailo
.
далі >
за темами
116
181
26
664
15
664.8
8
664.661
8
жирнокислотний склад
7
microwave processing
6
637.146
6
bread
6
fatty acid composition
6
technology
6
казеїн
6
консервування
6
лляна олія
6
технологія
6
хліб
5
advanced technology
5
casein
5
freezing
5
заморожування
5
йогурт
.
далі >
за датою випуску
14
2022
28
2021
27
2020
31
2019
16
2018
за типом вмісту
100
Master Thesis
16
Thesis Abstract
за мовами
116
uk