Naviga per Autore Дацишин, Катерина Євгенівна

vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o inserisci le iniziali:  
Mostrati i risultati da 1 a 20 di 37  successiva >
TipologiaData di edizioneDate of entryTitoloAutore/i
Article201831-ott-2018Electrophoretic systems for the preparative fractionation of proteins-precursors of bioactive peptides from cow milkЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна
Article5-dic-201211-feb-2016Біоактивні продукти протеолізу білків сироватки молокаЮкало, А.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Кушнірук, Н.; Шпилик, О.; Джур, Я.
Conference Abstract11-ott-201728-ott-2017Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K.
Conference Abstractnov-201821-dic-2018Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацієюЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Кушнірук, Наталія Василівна
Conference Abstract6-dic-202321-gen-2024Вплив різних реагентів на вихід молочно-рослинного сиру при термокислотному способі його отриманняЖурбик, А. І.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Zhurbyk, A. I.; Datsyshyn, K. Ye.
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Гідроліз протеїнів сироватки молока ензимними препаратами з підшлункової залозиЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Олесницька, Віта; Yukalo, Volodymyr; Datsyshyn, Kateryna; Olesnyts’ka, Vita
Article201831-ott-2018Декстранові гелі для ексклюзивної хроматографії протеїнів сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна
Article8-ott-201521-dic-2015Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використанняЮкало, В.; Юкало, А.; Рибак, О.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, A.; Yukalo, V.; Rybak, O.; Storozh, L.; Datsyshyn, K.
Conference Abstract28-set-202321-nov-2023Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сируДацишин, Катерина Євгенівна; Журбик, А. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Zhurbyk, A. I.
Article5-dic-201211-feb-2016Класифікація біотехнологій харчових продуктівЮкало, А.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Юкало, В.
Course of lectures202510-dic-2025Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів»Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна
-20227-giu-2024Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології»Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна
-gen-201711-mag-2017Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Харчові технології»Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations20237-giu-2024Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняКрупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Methodical recommendations202117-nov-2021Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока»Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations201722-giu-2018Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendationsset-20174-feb-2018Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна
Methodical recommendationsgiu-201813-giu-2018Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Системи сертифікації технологічних процесів на підприємствах харчової промисловостіДацишин, Катерина Євгенівна; Шпилик, Олександра Богданівна
Conference Abstract201721-gen-2018Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна
Conference Abstract201731-ott-2018Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна