Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50376| Назва: | Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів» |
| Автори: | Дацишин, Катерина Євгенівна Крупа, Ольга Миколаївна |
| Бібліографічний опис: | Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології»/ уклад. Дацишин К.Є., Крупа О.М. Т.: ТНТУ, 2025. 98 с. |
| Бібліографічне посилання: | Дацишин К.Є., Крупа О.М. Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології». Т.: ТНТУ, 2025. 98 с. |
| Дата публікації: | 2025 |
| Дата подання: | 2025 |
| Дата внесення: | 10-гру-2025 |
| Видавництво: | ТНТУ |
| Країна (код): | UA |
| Місце видання, проведення: | ТНТУ |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50376 |
| Власник авторського права: | Дацишин К.Є., Крупа О.М., 2025 |
| Тип вмісту: | Course of lectures |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Конспект лекцій_м'ясо.pdf | 3,89 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора