กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50376
ชื่อเรื่อง: Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів»
ผู้แต่ง: Дацишин, Катерина Євгенівна
Крупа, Ольга Миколаївна
Bibliographic description (Ukraine): Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології»/ уклад. Дацишин К.Є., Крупа О.М. Т.: ТНТУ, 2025. 98 с.
Bibliographic reference (2015): Дацишин К.Є., Крупа О.М. Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології». Т.: ТНТУ, 2025. 98 с.
วันที่เผยแพร่: 2025
Submitted date: 2025
Date of entry: 10-ธัน-2025
สำนักพิมพ์: ТНТУ
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50376
Copyright owner: Дацишин К.Є., Крупа О.М., 2025
Content type: Course of lectures
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Конспект лекцій_м'ясо.pdf3,89 MBAdobe PDFดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น

เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ