Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50376
Titel: Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів»
Författare: Дацишин, Катерина Євгенівна
Крупа, Ольга Миколаївна
Bibliographic description (Ukraine): Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології»/ уклад. Дацишин К.Є., Крупа О.М. Т.: ТНТУ, 2025. 98 с.
Bibliographic reference (2015): Дацишин К.Є., Крупа О.М. Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології». Т.: ТНТУ, 2025. 98 с.
Utgivningsdatum: 2025
Submitted date: 2025
Date of entry: 10-dec-2025
Utgivare: ТНТУ
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50376
Copyright owner: Дацишин К.Є., Крупа О.М., 2025
Content type: Course of lectures
Samling:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
Конспект лекцій_м'ясо.pdf3,89 MBAdobe PDFVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!

Administrativa verktyg