Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50376| Tytuł: | Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів» |
| Authors: | Дацишин, Катерина Євгенівна Крупа, Ольга Миколаївна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології»/ уклад. Дацишин К.Є., Крупа О.М. Т.: ТНТУ, 2025. 98 с. |
| Bibliographic reference (2015): | Дацишин К.Є., Крупа О.М. Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології». Т.: ТНТУ, 2025. 98 с. |
| Data wydania: | 2025 |
| Data archiwizacji: | 2025 |
| Date of entry: | 10-gru-2025 |
| Wydawca: | ТНТУ |
| Kraj (kod): | UA |
| Place edycja: | ТНТУ |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50376 |
| Właściciel praw autorskich: | Дацишин К.Є., Крупа О.М., 2025 |
| Typ zawartości: | Course of lectures |
| Występuje w kolekcjach: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Конспект лекцій_м'ясо.pdf | 3,89 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora