Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50376
Tytuł: Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів»
Authors: Дацишин, Катерина Євгенівна
Крупа, Ольга Миколаївна
Bibliographic description (Ukraine): Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології»/ уклад. Дацишин К.Є., Крупа О.М. Т.: ТНТУ, 2025. 98 с.
Bibliographic reference (2015): Дацишин К.Є., Крупа О.М. Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології». Т.: ТНТУ, 2025. 98 с.
Data wydania: 2025
Data archiwizacji: 2025
Date of entry: 10-gru-2025
Wydawca: ТНТУ
Kraj (kod): UA
Place edycja: ТНТУ
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50376
Właściciel praw autorskich: Дацишин К.Є., Крупа О.М., 2025
Typ zawartości: Course of lectures
Występuje w kolekcjach:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Конспект лекцій_м'ясо.pdf3,89 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora