このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50376| タイトル: | Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів» |
| 著者: | Дацишин, Катерина Євгенівна Крупа, Ольга Миколаївна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології»/ уклад. Дацишин К.Є., Крупа О.М. Т.: ТНТУ, 2025. 98 с. |
| Bibliographic reference (2015): | Дацишин К.Є., Крупа О.М. Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології». Т.: ТНТУ, 2025. 98 с. |
| 発行日: | 2025 |
| Submitted date: | 2025 |
| Date of entry: | 10-12月-2025 |
| 出版者: | ТНТУ |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | ТНТУ |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50376 |
| Copyright owner: | Дацишин К.Є., Крупа О.М., 2025 |
| Content type: | Course of lectures |
| 出現コレクション: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| Конспект лекцій_м'ясо.pdf | 3,89 MB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール