Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50376Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Дацишин, Катерина Євгенівна | - |
| dc.contributor.author | Крупа, Ольга Миколаївна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-10T19:13:41Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-10T19:13:41Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.date.submitted | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології»/ уклад. Дацишин К.Є., Крупа О.М. Т.: ТНТУ, 2025. 98 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50376 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | ТНТУ | uk_UA |
| dc.title | Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів» | uk_UA |
| dc.type | Course of lectures | uk_UA |
| dc.rights.holder | Дацишин К.Є., Крупа О.М., 2025 | uk_UA |
| dc.coverage.placename | ТНТУ | uk_UA |
| dc.coverage.country | UA | uk_UA |
| dc.identifier.citation2015 | Дацишин К.Є., Крупа О.М. Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології». Т.: ТНТУ, 2025. 98 с. | uk_UA |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| Конспект лекцій_м'ясо.pdf | 3,89 MB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları