Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50376
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.contributor.authorКрупа, Ольга Миколаївна-
dc.date.accessioned2025-12-10T19:13:41Z-
dc.date.available2025-12-10T19:13:41Z-
dc.date.issued2025-
dc.date.submitted2025-
dc.identifier.citationКонспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології»/ уклад. Дацишин К.Є., Крупа О.М. Т.: ТНТУ, 2025. 98 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50376-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.titleКонспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів»uk_UA
dc.typeCourse of lecturesuk_UA
dc.rights.holderДацишин К.Є., Крупа О.М., 2025uk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
dc.identifier.citation2015Дацишин К.Є., Крупа О.М. Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології». Т.: ТНТУ, 2025. 98 с.uk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Конспект лекцій_м'ясо.pdf3,89 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları