Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50376| Tittel: | Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів» |
| Authors: | Дацишин, Катерина Євгенівна Крупа, Ольга Миколаївна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології»/ уклад. Дацишин К.Є., Крупа О.М. Т.: ТНТУ, 2025. 98 с. |
| Bibliographic reference (2015): | Дацишин К.Є., Крупа О.М. Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології». Т.: ТНТУ, 2025. 98 с. |
| Utgivelsesdato: | 2025 |
| Submitted date: | 2025 |
| Date of entry: | 10-des-2025 |
| Forlag: | ТНТУ |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | ТНТУ |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50376 |
| Copyright owner: | Дацишин К.Є., Крупа О.М., 2025 |
| Content type: | Course of lectures |
| Vises i samlingene: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Tilhørende filer:
| Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Конспект лекцій_м'ясо.pdf | 3,89 MB | Adobe PDF | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright
Administrasjonsverktøy