Showing results 1 to 20 of 27
next >
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Article | 2018 | 31-Oct-2018 | Electrophoretic systems for the preparative fractionation of proteins-precursors of bioactive peptides from cow milk | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна |
Article | 5-Dec-2012 | 11-Feb-2016 | Біоактивні продукти протеолізу білків сироватки молока | Юкало, А.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Кушнірук, Н.; Шпилик, О.; Джур, Я. |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молока | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K. |
Conference Abstract | Nov-2018 | 21-Dec-2018 | Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацією | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Кушнірук, Наталія Василівна |
Article | 2018 | 31-Oct-2018 | Декстранові гелі для ексклюзивної хроматографії протеїнів сироватки молока | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Article | 8-Oct-2015 | 21-Dec-2015 | Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання | Юкало, В.; Юкало, А.; Рибак, О.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, A.; Yukalo, V.; Rybak, O.; Storozh, L.; Datsyshyn, K. |
Article | 5-Dec-2012 | 11-Feb-2016 | Класифікація біотехнологій харчових продуктів | Юкало, А.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Юкало, В. |
- | Jan-2017 | 11-May-2017 | Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Харчові технології» | Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Methodical recommendations | 2021 | 17-Nov-2021 | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» | Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Methodical recommendations | 2022 | 27-Jun-2022 | Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм навчання | Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Methodical recommendations | 2017 | 22-Jun-2018 | Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | Вічко, Олена Іванівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Methodical recommendations | Sep-2017 | 4-Feb-2018 | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2 | Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна |
Methodical recommendations | Jun-2018 | 13-Jun-2018 | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Системи сертифікації технологічних процесів на підприємствах харчової промисловості | Дацишин, Катерина Євгенівна; Шпилик, Олександра Богданівна |
Conference Abstract | 2017 | 21-Jan-2018 | Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Conference Abstract | 2017 | 31-Oct-2018 | Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Article | 2017 | 21-Jan-2018 | Підбір умов для препаративного електрофорезу протеїнів сироватки молока у нативних умовах | Юкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr; Дацишин, Катерина Євгенівна; Datsyshyn, Kateryna |
Patent | 27-Nov-2017 | 21-Jan-2018 | Спосіб препаративного електрофорезу протеїнів сироватки молока | Юкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr Hlibovych; Крупа, Ольга Миколаївна; Krupa, Olha Mykolaivna; Дацишин, Катерина Євгенівна; Datsyshyn, Kateryna Yevhenivna |
Methodical recommendations | 2018 | 31-Oct-2018 | Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт | Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Methodical recommendations | 2018 | 31-Oct-2018 | Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». | Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
- | Dec-2016 | 28-Apr-2017 | "Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 1 | Рибак, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |