Browsing by Author Дацишин, Катерина Євгенівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 37  next >
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article201831-Oct-2018Electrophoretic systems for the preparative fractionation of proteins-precursors of bioactive peptides from cow milkЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна
Article5-Dec-201211-Feb-2016Біоактивні продукти протеолізу білків сироватки молокаЮкало, А.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Кушнірук, Н.; Шпилик, О.; Джур, Я.
Conference Abstract11-Oct-201728-Oct-2017Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K.
Conference AbstractNov-201821-Dec-2018Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацієюЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Кушнірук, Наталія Василівна
Conference Abstract6-Dec-202321-Jan-2024Вплив різних реагентів на вихід молочно-рослинного сиру при термокислотному способі його отриманняЖурбик, А. І.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Zhurbyk, A. I.; Datsyshyn, K. Ye.
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Гідроліз протеїнів сироватки молока ензимними препаратами з підшлункової залозиЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Олесницька, Віта; Yukalo, Volodymyr; Datsyshyn, Kateryna; Olesnyts’ka, Vita
Article201831-Oct-2018Декстранові гелі для ексклюзивної хроматографії протеїнів сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна
Article8-Oct-201521-Dec-2015Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використанняЮкало, В.; Юкало, А.; Рибак, О.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, A.; Yukalo, V.; Rybak, O.; Storozh, L.; Datsyshyn, K.
Conference Abstract28-Sep-202321-Nov-2023Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сируДацишин, Катерина Євгенівна; Журбик, А. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Zhurbyk, A. I.
Article5-Dec-201211-Feb-2016Класифікація біотехнологій харчових продуктівЮкало, А.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Юкало, В.
-20227-Jun-2024Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології»Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна
-Jan-201711-May-2017Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Харчові технології»Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations20237-Jun-2024Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняКрупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Methodical recommendations202117-Nov-2021Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока»Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations202227-Jun-2022Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм навчанняКрупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations201722-Jun-2018Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendationsSep-20174-Feb-2018Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна
Methodical recommendationsJun-201813-Jun-2018Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Системи сертифікації технологічних процесів на підприємствах харчової промисловостіДацишин, Катерина Євгенівна; Шпилик, Олександра Богданівна
Conference Abstract201721-Jan-2018Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна
Conference Abstract201731-Oct-2018Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна