Разлистване на по Автор Вічко, Олена Іванівна

Преминаване към: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или въведете първите няколко букви:  
Показване на резултати 1 до 35 от 35
ТипДата на ПубликуванеDate of entryЗаглавиеАвтор(и)
ArticleНое-20161-Дек-2016Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus”.Вічко, Олена Іванівна; Кухтин, Микола Дмитрович; Беркевич, Ольга; Горюк, Юрій; Горюк, Володимир
Conference Abstract28-Сеп-202321-Ное-2023Амінокислотний склад густого екстракту трави чорнобривцівМарчишин, С. М.; Слободянюк, Л. В.; Будняк, Л. І.; Бойко, Л. А.; Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Marchyshyn, S. M.; Slobodianiuk, L. V.; Budniak, L. I.; Boiko, L. A.; Karpyk, H. V.; Vichko, O. I.
Conference Abstract10-Окт-201915-Ное-2019Біоочистка стоків виробництв харчових ферментаційних напоївШвед, Ольга; Швед, Олекса; Новіков, Володимир; Вічко, Олена Іванівна; Shved, Olga; Shved, Oleksa; Novikov, Volodymyr; Vichko, Olena
Conference Abstract10-Окт-201915-Ное-2019Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибкаВічко, Олена Іванівна; Швед, Ольга; Новіков, Володимир; Vichko, Olena; Shved, Olga; Novikov, Volodymyr
Conference Abstract6-Дек-202321-Яну-2024Використання ферментів для покращення хлібаКогут, Н. З.; Мультан, Р. О.; Вічко, Олена Іванівна; Kohut, N. Z.; Multan, R. O.; Vichko, O. I.
Conference Abstract11-Дек-202424-Яну-2025Вплив консерванту нізину на мікрофлору кисломолочного сиру під час зберіганняПетришин, Б. І.; Вічко, Олена Іванівна; Petryshyn, B. I.; Vichko, O. I.
Conference Abstract28-Сеп-202321-Ное-2023Джерела підвищення антикосидантних властивостей хлібаРоган, І. Б.; Вічко, Олена Іванівна; Rogan, I. B.; Vichko, O. I.
Article14-Май-200824-Май-2016Дослідження мікробіоти “тібетський грибок” для розробки фунціонального композиційного мікробного препаратуВічко, Олена Іванівна; Червецова, В.; Новіков, В.
Conference Abstract27-Апр-201828-Май-2020Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначенняКарпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна
Conference Abstract10-Окт-201915-Ное-2019Експертиза сичужних сирівЯкубішин, Ольга; Вічко, Олена Іванівна; Yakubishyn, Olga; Vichko, Olena
Handbook201927-Авг-2019Загальна хімія : навчальний посібник для студентів технічних спеціальностейНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Conference Abstract6-Дек-202321-Яну-2024Закваски з кисломолочними бактеріями для житнього хлібаГудь, В. І.; Роган, І. Б.; Вічко, Олена Іванівна; Hud, P. I.; Rogan, I. B.; Vichko, O. I.
Conference Abstract26-Май-202230-Дек-2022Застосування бактеріоремедіації на штучних екосистемах очисних спорудШвед, Ольга Василівна; Губрій, Зоряна Василівна; Швед, Олекса Мирославович; Вічко, Олена Іванівна; Лубенець, Віра Ільківна; Shved, O.V.; Нubriі, Z.V.; Shved, O.M; Vichko, O.I.; Lubenets, V.I.
Other27-Яну-201425-Сеп-2014Кисломолочна кормова добавка “тибетський грибок” для нормалізації кишкової мікрофлори поросятВічко, Олена Іванівна; Кухтин, Микола Дмитрович; Новіков, Володимир Павлович; Червецова, Вероніка Генадіївна; Kukhtyn, Mykola Dmytrovych; Novykov, Volodymyr Pavlovych; Кухтын, Николай Дмитриевич; Новиков, Владимир Павлович
Conference Abstract28-Сеп-202321-Ное-2023Комплексні поліпшувачі для покращення хлібаКогут, Н. З.; Вічко, Олена Іванівна; Кушнірук, Н. В.; Kohut, N. Z.; Vichko, O. I.; Kushniruk, N. V.
Methodical recommendations201722-Юни-2018Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendationsОкт-202013-Юни-2021Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна та неорганічна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. «Загальна хімія»Вічко, Олена Іванівна; Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations201817-Дек-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів всіх форм навчання спеціальностей 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 153 Мікро- та наносистемна техніка; 163 Біомедична інженерія; 172 Телекомунікації та радіотехніка; 274 Автомобільний транспорт; 275 Транспортні технологіїНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Laboratory Instructions202013-Юни-2021Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технологіїВічко, Олена Іванівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Methodical recommendations201722-Юни-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations201722-Юни-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations201722-Юни-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations201722-Юни-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна
Methodical recommendations201722-Юни-2018Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Article17-Ное-201624-Мар-2017Можливість застосування пробіотичної кормової добавки з асоціації «тибетський грибок»Вічко, Олена Іванівна; Мурин, Т. Є.; Vichko, O. I.; Murin, T. Y.
Article23-Апр-200915-Мар-2016Окремі технологічні показники функціонального молочнокислого напою на основі «тибетського грибка»Ткачева, І.; Матківська, І.; Вічко, Олена Іванівна; Червецова, В. Г.; Новіков, В. П.
Conference Abstract22-Сеп-202219-Окт-2022Оптимізація метанової ферментації відходів харчових виробництв та агротехнічного комплексуВічко, Олена Іванівна; Швед, О. В.; Лубенець, В. І.; Vichko, O. I.; Shved, O. V.; Lubenets, V. I.
Methodical recommendationsМай-201824-Юни-2018Органічна хіміяНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Conference Abstract20-Май-202123-Юни-2021Особливості біобезпечної утилізації побутових стоків молочних виробництвШвед, Ольга Василівна; Вічко, Олена Іванівна; Швед, Олекса Мирославович; Лубенець, Віра Ільківна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Shved, O. V.; Vichko, O. I.; Shved, O. M.; Lubenets, V. I.; Storozh, L. A.
Conference Abstract28-Сеп-202321-Ное-2023Оцінка заквасочних мікроорганізмів для житнього хлібаГудь, В. І.; Вічко, Олена Іванівна; Hud, P. I.; Vichko, O. I.
Article8-Окт-201521-Дек-2015Перспективи впровадження біопродукції на основі мікробіоти «тибетський грибок»Вічко, Олена Іванівна; Швед, О. В.; Новіков, В. П.; Vichko, O. I.; Shved, O. V.; Novikov, V. P.
Conference Abstract22-Сеп-202219-Окт-2022Підвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнкиМарцінишин, С. П.; Вічко, Олена Іванівна; Martsinyshyn, S. P.; Vichko, O. I.
Conference Abstract24-Май-202319-Юли-2023Підготовка якісної питної води з використанням мікроорганізмівЗдибель, О. А.; Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна; Zdybel, O. A.; Vichko, O. I.; Karpik, G. V.
Conference Abstract7-Дек-202215-Фев-2023Розширення спектру використання нетрадиційних видів борошна в технології борошняних виробівХижнюк, Я. Ю.; Лісовська, Т. О.; Вічко, Олена Іванівна; Hizhnyuk, Ya. Yu.; Lisovska, T. O.; Vichko, O. I.
Conference Abstract28-Сеп-202321-Ное-2023Інноваційні можливості фітодобавок у виробництві хлібобулочних виробівМультан, Р. О.; Вічко, Олена Іванівна; Multan, R. O.; Vichko, O. I.