Тип | Дата на Публикуване | Date of entry | Заглавие | Автор(и) |
Article | Ное-2016 | 1-Дек-2016 | Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus”. | Вічко, Олена Іванівна; Кухтин, Микола Дмитрович; Беркевич, Ольга; Горюк, Юрій; Горюк, Володимир |
Conference Abstract | 28-Сеп-2023 | 21-Ное-2023 | Амінокислотний склад густого екстракту трави чорнобривців | Марчишин, С. М.; Слободянюк, Л. В.; Будняк, Л. І.; Бойко, Л. А.; Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Marchyshyn, S. M.; Slobodianiuk, L. V.; Budniak, L. I.; Boiko, L. A.; Karpyk, H. V.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 10-Окт-2019 | 15-Ное-2019 | Біоочистка стоків виробництв харчових ферментаційних напоїв | Швед, Ольга; Швед, Олекса; Новіков, Володимир; Вічко, Олена Іванівна; Shved, Olga; Shved, Oleksa; Novikov, Volodymyr; Vichko, Olena |
Conference Abstract | 10-Окт-2019 | 15-Ное-2019 | Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибка | Вічко, Олена Іванівна; Швед, Ольга; Новіков, Володимир; Vichko, Olena; Shved, Olga; Novikov, Volodymyr |
Conference Abstract | 6-Дек-2023 | 21-Яну-2024 | Використання ферментів для покращення хліба | Когут, Н. З.; Мультан, Р. О.; Вічко, Олена Іванівна; Kohut, N. Z.; Multan, R. O.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 11-Дек-2024 | 24-Яну-2025 | Вплив консерванту нізину на мікрофлору кисломолочного сиру під час зберігання | Петришин, Б. І.; Вічко, Олена Іванівна; Petryshyn, B. I.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 28-Сеп-2023 | 21-Ное-2023 | Джерела підвищення антикосидантних властивостей хліба | Роган, І. Б.; Вічко, Олена Іванівна; Rogan, I. B.; Vichko, O. I. |
Article | 14-Май-2008 | 24-Май-2016 | Дослідження мікробіоти “тібетський грибок” для розробки фунціонального композиційного мікробного препарату | Вічко, Олена Іванівна; Червецова, В.; Новіков, В. |
Conference Abstract | 27-Апр-2018 | 28-Май-2020 | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення | Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна |
Conference Abstract | 10-Окт-2019 | 15-Ное-2019 | Експертиза сичужних сирів | Якубішин, Ольга; Вічко, Олена Іванівна; Yakubishyn, Olga; Vichko, Olena |
Handbook | 2019 | 27-Авг-2019 | Загальна хімія : навчальний посібник для студентів технічних спеціальностей | Назарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна |
Conference Abstract | 6-Дек-2023 | 21-Яну-2024 | Закваски з кисломолочними бактеріями для житнього хліба | Гудь, В. І.; Роган, І. Б.; Вічко, Олена Іванівна; Hud, P. I.; Rogan, I. B.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 26-Май-2022 | 30-Дек-2022 | Застосування бактеріоремедіації на штучних екосистемах очисних споруд | Швед, Ольга Василівна; Губрій, Зоряна Василівна; Швед, Олекса Мирославович; Вічко, Олена Іванівна; Лубенець, Віра Ільківна; Shved, O.V.; Нubriі, Z.V.; Shved, O.M; Vichko, O.I.; Lubenets, V.I. |
Other | 27-Яну-2014 | 25-Сеп-2014 | Кисломолочна кормова добавка “тибетський грибок” для нормалізації кишкової мікрофлори поросят | Вічко, Олена Іванівна; Кухтин, Микола Дмитрович; Новіков, Володимир Павлович; Червецова, Вероніка Генадіївна; Kukhtyn, Mykola Dmytrovych; Novykov, Volodymyr Pavlovych; Кухтын, Николай Дмитриевич; Новиков, Владимир Павлович |
Conference Abstract | 28-Сеп-2023 | 21-Ное-2023 | Комплексні поліпшувачі для покращення хліба | Когут, Н. З.; Вічко, Олена Іванівна; Кушнірук, Н. В.; Kohut, N. Z.; Vichko, O. I.; Kushniruk, N. V. |
Methodical recommendations | 2017 | 22-Юни-2018 | Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | Вічко, Олена Іванівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Methodical recommendations | Окт-2020 | 13-Юни-2021 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна та неорганічна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. «Загальна хімія» | Вічко, Олена Іванівна; Назарко, Ірина Степанівна |
Methodical recommendations | 2018 | 17-Дек-2018 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів всіх форм навчання спеціальностей 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 153 Мікро- та наносистемна техніка; 163 Біомедична інженерія; 172 Телекомунікації та радіотехніка; 274 Автомобільний транспорт; 275 Транспортні технології | Назарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна |
Laboratory Instructions | 2020 | 13-Юни-2021 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технології | Вічко, Олена Іванівна; Сторож, Людмила Анатоліївна |
Methodical recommendations | 2017 | 22-Юни-2018 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | Вічко, Олена Іванівна |
Methodical recommendations | 2017 | 22-Юни-2018 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | Вічко, Олена Іванівна |
Methodical recommendations | 2017 | 22-Юни-2018 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | Вічко, Олена Іванівна |
Methodical recommendations | 2017 | 22-Юни-2018 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна |
Methodical recommendations | 2017 | 22-Юни-2018 | Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | Вічко, Олена Іванівна |
Article | 17-Ное-2016 | 24-Мар-2017 | Можливість застосування пробіотичної кормової добавки з асоціації «тибетський грибок» | Вічко, Олена Іванівна; Мурин, Т. Є.; Vichko, O. I.; Murin, T. Y. |
Article | 23-Апр-2009 | 15-Мар-2016 | Окремі технологічні показники функціонального молочнокислого напою на основі «тибетського грибка» | Ткачева, І.; Матківська, І.; Вічко, Олена Іванівна; Червецова, В. Г.; Новіков, В. П. |
Conference Abstract | 22-Сеп-2022 | 19-Окт-2022 | Оптимізація метанової ферментації відходів харчових виробництв та агротехнічного комплексу | Вічко, Олена Іванівна; Швед, О. В.; Лубенець, В. І.; Vichko, O. I.; Shved, O. V.; Lubenets, V. I. |
Methodical recommendations | Май-2018 | 24-Юни-2018 | Органічна хімія | Назарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна |
Conference Abstract | 20-Май-2021 | 23-Юни-2021 | Особливості біобезпечної утилізації побутових стоків молочних виробництв | Швед, Ольга Василівна; Вічко, Олена Іванівна; Швед, Олекса Мирославович; Лубенець, Віра Ільківна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Shved, O. V.; Vichko, O. I.; Shved, O. M.; Lubenets, V. I.; Storozh, L. A. |
Conference Abstract | 28-Сеп-2023 | 21-Ное-2023 | Оцінка заквасочних мікроорганізмів для житнього хліба | Гудь, В. І.; Вічко, Олена Іванівна; Hud, P. I.; Vichko, O. I. |
Article | 8-Окт-2015 | 21-Дек-2015 | Перспективи впровадження біопродукції на основі мікробіоти «тибетський грибок» | Вічко, Олена Іванівна; Швед, О. В.; Новіков, В. П.; Vichko, O. I.; Shved, O. V.; Novikov, V. P. |
Conference Abstract | 22-Сеп-2022 | 19-Окт-2022 | Підвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнки | Марцінишин, С. П.; Вічко, Олена Іванівна; Martsinyshyn, S. P.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 24-Май-2023 | 19-Юли-2023 | Підготовка якісної питної води з використанням мікроорганізмів | Здибель, О. А.; Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна; Zdybel, O. A.; Vichko, O. I.; Karpik, G. V. |
Conference Abstract | 7-Дек-2022 | 15-Фев-2023 | Розширення спектру використання нетрадиційних видів борошна в технології борошняних виробів | Хижнюк, Я. Ю.; Лісовська, Т. О.; Вічко, Олена Іванівна; Hizhnyuk, Ya. Yu.; Lisovska, T. O.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 28-Сеп-2023 | 21-Ное-2023 | Інноваційні можливості фітодобавок у виробництві хлібобулочних виробів | Мультан, Р. О.; Вічко, Олена Іванівна; Multan, R. O.; Vichko, O. I. |