Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40685
Назва: | Розширення спектру використання нетрадиційних видів борошна в технології борошняних виробів |
Інші назви: | Expanding the spectrum of using non-traditional types of flour in flour products technology |
Автори: | Хижнюк, Я. Ю. Лісовська, Т. О. Вічко, Олена Іванівна Hizhnyuk, Ya. Yu. Lisovska, T. O. Vichko, O. I. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Хижнюк Я. Ю. Розширення спектру використання нетрадиційних видів борошна в технології борошняних виробів / Я. Ю. Хижнюк, Т. О. Лісовська, О. І. Вічко // ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 7-8 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 110. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Hizhnyuk Ya. Yu., Lisovska T. O., Vichko O. I. (2022) Rozshyrennia spektru vykorystannia netradytsiinykh vydiv boroshna v tekhnolohii boroshnianykh vyrobiv [Expanding the spectrum of using non-traditional types of flour in flour products technology]. ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 7-8 December 2022), pp. 110 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2022 Book of abstracts of the ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2022 |
Конференція/захід: | ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 7-гру-2022 |
Дата внесення: | 15-лют-2023 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 7-8 грудня 2022 року 7-8 December 2022 |
УДК: | 664.641.4 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 110 |
Початкова сторінка: | 110 |
Кінцева сторінка: | 110 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40685 |
ISBN: | 978-617-7875-49-8 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://doi.org/10.1002/cche.10537 |
Перелік літератури: | 1. Карпик, Г. В., Вічко, О. І., Копчак, Н. Г., Швед, О. В. Особливості виробництва булочних виробів з Rheum L. / Хімія, технологія речовин та їх застосування. Розділ: Технологія бродіння, біотехнологія, – Львів: Львівська політехніка, Том 5, № 2, 2022. – С.112-118 2. Ebling, C. D., Thys, R. C. S., & Klein, M. P. (2022). Influence of amyloglucosidase, glucose oxidase, and transglutaminase on the technological quality of gluten-free bread. Cereal Chemistry, 1– 9. https://doi.org/10.1002/cche.10537 3. Lisovska, T., Stadnik, I., Piddubnyi, V., & Chorna, N. (2020). Effect of extruded corn flour on the stabilization of biscuit dough for the production of gluten-free biscuit. Ukrainian Food Journal, 9(1), 159-261. DOI: 10.24263/2304- 974X-2020-9-1-14 |
References: | 1. Karpyk, H. V., Vichko, O. I., Kopchak, N. H., Shved, O. V. Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z Rheum L., Khimiia, tekhnolohiia rechovyn ta yikh zastosuvannia. Rozdil: Tekhnolohiia brodinnia, biotekhnolohiia, Lviv: Lvivska politekhnika, V. 5, No 2, 2022, P.112-118 2. Ebling, C. D., Thys, R. C. S., & Klein, M. P. (2022). Influence of amyloglucosidase, glucose oxidase, and transglutaminase on the technological quality of gluten-free bread. Cereal Chemistry, 1– 9. https://doi.org/10.1002/cche.10537 3. Lisovska, T., Stadnik, I., Piddubnyi, V., & Chorna, N. (2020). Effect of extruded corn flour on the stabilization of biscuit dough for the production of gluten-free biscuit. Ukrainian Food Journal, 9(1), 159-261. DOI: 10.24263/2304- 974X-2020-9-1-14 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅺ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2022_Hizhnyuk_Ya_Yu-Expanding_the_spectrum_110.pdf | 222,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2022_Hizhnyuk_Ya_Yu-Expanding_the_spectrum_110.djvu | 20,56 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2022_Hizhnyuk_Ya_Yu-Expanding_the_spectrum_110__COVER.png | 509,46 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.