Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40685

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХижнюк, Я. Ю.-
dc.contributor.authorЛісовська, Т. О.-
dc.contributor.authorВічко, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorHizhnyuk, Ya. Yu.-
dc.contributor.authorLisovska, T. O.-
dc.contributor.authorVichko, O. I.-
dc.coverage.temporal7-8 грудня 2022 року-
dc.coverage.temporal7-8 December 2022-
dc.date.accessioned2023-02-15T15:59:51Z-
dc.date.available2023-02-15T15:59:51Z-
dc.date.created2022-12-07-
dc.date.issued2022-12-07-
dc.identifier.citationХижнюк Я. Ю. Розширення спектру використання нетрадиційних видів борошна в технології борошняних виробів / Я. Ю. Хижнюк, Т. О. Лісовська, О. І. Вічко // ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 7-8 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 110. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).-
dc.identifier.isbn978-617-7875-49-8-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40685-
dc.format.extent110-
dc.language.isouk-
dc.publisherТНТУ-
dc.publisherTNTU-
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2022-
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2022-
dc.relation.urihttps://doi.org/10.1002/cche.10537-
dc.titleРозширення спектру використання нетрадиційних видів борошна в технології борошняних виробів-
dc.title.alternativeExpanding the spectrum of using non-traditional types of flour in flour products technology-
dc.typeConference Abstract-
dc.coverage.placenameТернопіль-
dc.coverage.placenameTernopil-
dc.format.pages1-
dc.subject.udc664.641.4-
dc.relation.references1. Карпик, Г. В., Вічко, О. І., Копчак, Н. Г., Швед, О. В. Особливості виробництва булочних виробів з Rheum L. / Хімія, технологія речовин та їх застосування. Розділ: Технологія бродіння, біотехнологія, – Львів: Львівська політехніка, Том 5, № 2, 2022. – С.112-118-
dc.relation.references2. Ebling, C. D., Thys, R. C. S., & Klein, M. P. (2022). Influence of amyloglucosidase, glucose oxidase, and transglutaminase on the technological quality of gluten-free bread. Cereal Chemistry, 1– 9. https://doi.org/10.1002/cche.10537-
dc.relation.references3. Lisovska, T., Stadnik, I., Piddubnyi, V., & Chorna, N. (2020). Effect of extruded corn flour on the stabilization of biscuit dough for the production of gluten-free biscuit. Ukrainian Food Journal, 9(1), 159-261. DOI: 10.24263/2304- 974X-2020-9-1-14-
dc.relation.referencesen1. Karpyk, H. V., Vichko, O. I., Kopchak, N. H., Shved, O. V. Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z Rheum L., Khimiia, tekhnolohiia rechovyn ta yikh zastosuvannia. Rozdil: Tekhnolohiia brodinnia, biotekhnolohiia, Lviv: Lvivska politekhnika, V. 5, No 2, 2022, P.112-118-
dc.relation.referencesen2. Ebling, C. D., Thys, R. C. S., & Klein, M. P. (2022). Influence of amyloglucosidase, glucose oxidase, and transglutaminase on the technological quality of gluten-free bread. Cereal Chemistry, 1– 9. https://doi.org/10.1002/cche.10537-
dc.relation.referencesen3. Lisovska, T., Stadnik, I., Piddubnyi, V., & Chorna, N. (2020). Effect of extruded corn flour on the stabilization of biscuit dough for the production of gluten-free biscuit. Ukrainian Food Journal, 9(1), 159-261. DOI: 10.24263/2304- 974X-2020-9-1-14-
dc.identifier.citationenHizhnyuk Ya. Yu., Lisovska T. O., Vichko O. I. (2022) Rozshyrennia spektru vykorystannia netradytsiinykh vydiv boroshna v tekhnolohii boroshnianykh vyrobiv [Expanding the spectrum of using non-traditional types of flour in flour products technology]. ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 7-8 December 2022), pp. 110 [in Ukrainian].-
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна-
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“-
dc.citation.spage110-
dc.citation.epage110-
dc.citation.conferenceⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“-
Розташовується у зібраннях:Ⅺ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.