Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40685
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хижнюк, Я. Ю. | - |
dc.contributor.author | Лісовська, Т. О. | - |
dc.contributor.author | Вічко, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Hizhnyuk, Ya. Yu. | - |
dc.contributor.author | Lisovska, T. O. | - |
dc.contributor.author | Vichko, O. I. | - |
dc.coverage.temporal | 7-8 грудня 2022 року | - |
dc.coverage.temporal | 7-8 December 2022 | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-15T15:59:51Z | - |
dc.date.available | 2023-02-15T15:59:51Z | - |
dc.date.created | 2022-12-07 | - |
dc.date.issued | 2022-12-07 | - |
dc.identifier.citation | Хижнюк Я. Ю. Розширення спектру використання нетрадиційних видів борошна в технології борошняних виробів / Я. Ю. Хижнюк, Т. О. Лісовська, О. І. Вічко // ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 7-8 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 110. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | - |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-49-8 | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40685 | - |
dc.format.extent | 110 | - |
dc.language.iso | uk | - |
dc.publisher | ТНТУ | - |
dc.publisher | TNTU | - |
dc.relation.ispartof | Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2022 | - |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2022 | - |
dc.relation.uri | https://doi.org/10.1002/cche.10537 | - |
dc.title | Розширення спектру використання нетрадиційних видів борошна в технології борошняних виробів | - |
dc.title.alternative | Expanding the spectrum of using non-traditional types of flour in flour products technology | - |
dc.type | Conference Abstract | - |
dc.coverage.placename | Тернопіль | - |
dc.coverage.placename | Ternopil | - |
dc.format.pages | 1 | - |
dc.subject.udc | 664.641.4 | - |
dc.relation.references | 1. Карпик, Г. В., Вічко, О. І., Копчак, Н. Г., Швед, О. В. Особливості виробництва булочних виробів з Rheum L. / Хімія, технологія речовин та їх застосування. Розділ: Технологія бродіння, біотехнологія, – Львів: Львівська політехніка, Том 5, № 2, 2022. – С.112-118 | - |
dc.relation.references | 2. Ebling, C. D., Thys, R. C. S., & Klein, M. P. (2022). Influence of amyloglucosidase, glucose oxidase, and transglutaminase on the technological quality of gluten-free bread. Cereal Chemistry, 1– 9. https://doi.org/10.1002/cche.10537 | - |
dc.relation.references | 3. Lisovska, T., Stadnik, I., Piddubnyi, V., & Chorna, N. (2020). Effect of extruded corn flour on the stabilization of biscuit dough for the production of gluten-free biscuit. Ukrainian Food Journal, 9(1), 159-261. DOI: 10.24263/2304- 974X-2020-9-1-14 | - |
dc.relation.referencesen | 1. Karpyk, H. V., Vichko, O. I., Kopchak, N. H., Shved, O. V. Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z Rheum L., Khimiia, tekhnolohiia rechovyn ta yikh zastosuvannia. Rozdil: Tekhnolohiia brodinnia, biotekhnolohiia, Lviv: Lvivska politekhnika, V. 5, No 2, 2022, P.112-118 | - |
dc.relation.referencesen | 2. Ebling, C. D., Thys, R. C. S., & Klein, M. P. (2022). Influence of amyloglucosidase, glucose oxidase, and transglutaminase on the technological quality of gluten-free bread. Cereal Chemistry, 1– 9. https://doi.org/10.1002/cche.10537 | - |
dc.relation.referencesen | 3. Lisovska, T., Stadnik, I., Piddubnyi, V., & Chorna, N. (2020). Effect of extruded corn flour on the stabilization of biscuit dough for the production of gluten-free biscuit. Ukrainian Food Journal, 9(1), 159-261. DOI: 10.24263/2304- 974X-2020-9-1-14 | - |
dc.identifier.citationen | Hizhnyuk Ya. Yu., Lisovska T. O., Vichko O. I. (2022) Rozshyrennia spektru vykorystannia netradytsiinykh vydiv boroshna v tekhnolohii boroshnianykh vyrobiv [Expanding the spectrum of using non-traditional types of flour in flour products technology]. ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 7-8 December 2022), pp. 110 [in Ukrainian]. | - |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | - |
dc.citation.journalTitle | Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | - |
dc.citation.spage | 110 | - |
dc.citation.epage | 110 | - |
dc.citation.conference | ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | - |
Розташовується у зібраннях: | Ⅺ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2022_Hizhnyuk_Ya_Yu-Expanding_the_spectrum_110.pdf | 222,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2022_Hizhnyuk_Ya_Yu-Expanding_the_spectrum_110.djvu | 20,56 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2022_Hizhnyuk_Ya_Yu-Expanding_the_spectrum_110__COVER.png | 509,46 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.