Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40685
Başlık: | Розширення спектру використання нетрадиційних видів борошна в технології борошняних виробів |
Diğer Başlıklar: | Expanding the spectrum of using non-traditional types of flour in flour products technology |
Yazarlar: | Хижнюк, Я. Ю. Лісовська, Т. О. Вічко, Олена Іванівна Hizhnyuk, Ya. Yu. Lisovska, T. O. Vichko, O. I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Хижнюк Я. Ю. Розширення спектру використання нетрадиційних видів борошна в технології борошняних виробів / Я. Ю. Хижнюк, Т. О. Лісовська, О. І. Вічко // ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 7-8 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 110. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Hizhnyuk Ya. Yu., Lisovska T. O., Vichko O. I. (2022) Rozshyrennia spektru vykorystannia netradytsiinykh vydiv boroshna v tekhnolohii boroshnianykh vyrobiv [Expanding the spectrum of using non-traditional types of flour in flour products technology]. ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 7-8 December 2022), pp. 110 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2022 Book of abstracts of the ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2022 |
Conference/Event: | ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Yayın Tarihi: | 7-Ara-2022 |
Date of entry: | 15-Şub-2023 |
Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 7-8 грудня 2022 року 7-8 December 2022 |
UDC: | 664.641.4 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 110 |
Start page: | 110 |
End page: | 110 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40685 |
ISBN: | 978-617-7875-49-8 |
URL for reference material: | https://doi.org/10.1002/cche.10537 |
References (Ukraine): | 1. Карпик, Г. В., Вічко, О. І., Копчак, Н. Г., Швед, О. В. Особливості виробництва булочних виробів з Rheum L. / Хімія, технологія речовин та їх застосування. Розділ: Технологія бродіння, біотехнологія, – Львів: Львівська політехніка, Том 5, № 2, 2022. – С.112-118 2. Ebling, C. D., Thys, R. C. S., & Klein, M. P. (2022). Influence of amyloglucosidase, glucose oxidase, and transglutaminase on the technological quality of gluten-free bread. Cereal Chemistry, 1– 9. https://doi.org/10.1002/cche.10537 3. Lisovska, T., Stadnik, I., Piddubnyi, V., & Chorna, N. (2020). Effect of extruded corn flour on the stabilization of biscuit dough for the production of gluten-free biscuit. Ukrainian Food Journal, 9(1), 159-261. DOI: 10.24263/2304- 974X-2020-9-1-14 |
References (International): | 1. Karpyk, H. V., Vichko, O. I., Kopchak, N. H., Shved, O. V. Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z Rheum L., Khimiia, tekhnolohiia rechovyn ta yikh zastosuvannia. Rozdil: Tekhnolohiia brodinnia, biotekhnolohiia, Lviv: Lvivska politekhnika, V. 5, No 2, 2022, P.112-118 2. Ebling, C. D., Thys, R. C. S., & Klein, M. P. (2022). Influence of amyloglucosidase, glucose oxidase, and transglutaminase on the technological quality of gluten-free bread. Cereal Chemistry, 1– 9. https://doi.org/10.1002/cche.10537 3. Lisovska, T., Stadnik, I., Piddubnyi, V., & Chorna, N. (2020). Effect of extruded corn flour on the stabilization of biscuit dough for the production of gluten-free biscuit. Ukrainian Food Journal, 9(1), 159-261. DOI: 10.24263/2304- 974X-2020-9-1-14 |
Content type: | Conference Abstract |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅺ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2022) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2022_Hizhnyuk_Ya_Yu-Expanding_the_spectrum_110.pdf | 222,82 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
MNPK_2022_Hizhnyuk_Ya_Yu-Expanding_the_spectrum_110.djvu | 20,56 kB | DjVu | Göster/Aç | |
MNPK_2022_Hizhnyuk_Ya_Yu-Expanding_the_spectrum_110__COVER.png | 509,46 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.