Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40685

Pealkiri: Розширення спектру використання нетрадиційних видів борошна в технології борошняних виробів
Teised pealkirjad: Expanding the spectrum of using non-traditional types of flour in flour products technology
Autor: Хижнюк, Я. Ю.
Лісовська, Т. О.
Вічко, Олена Іванівна
Hizhnyuk, Ya. Yu.
Lisovska, T. O.
Vichko, O. I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Хижнюк Я. Ю. Розширення спектру використання нетрадиційних видів борошна в технології борошняних виробів / Я. Ю. Хижнюк, Т. О. Лісовська, О. І. Вічко // ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 7-8 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 110. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Hizhnyuk Ya. Yu., Lisovska T. O., Vichko O. I. (2022) Rozshyrennia spektru vykorystannia netradytsiinykh vydiv boroshna v tekhnolohii boroshnianykh vyrobiv [Expanding the spectrum of using non-traditional types of flour in flour products technology]. ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 7-8 December 2022), pp. 110 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2022
Book of abstracts of the ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2022
Conference/Event: ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Ilmumisaasta: 7-det-2022
Date of entry: 15-vee-2023
Kirjastaja: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 7-8 грудня 2022 року
7-8 December 2022
UDC: 664.641.4
Number of pages: 1
Page range: 110
Start page: 110
End page: 110
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40685
ISBN: 978-617-7875-49-8
URL for reference material: https://doi.org/10.1002/cche.10537
References (Ukraine): 1. Карпик, Г. В., Вічко, О. І., Копчак, Н. Г., Швед, О. В. Особливості виробництва булочних виробів з Rheum L. / Хімія, технологія речовин та їх застосування. Розділ: Технологія бродіння, біотехнологія, – Львів: Львівська політехніка, Том 5, № 2, 2022. – С.112-118
2. Ebling, C. D., Thys, R. C. S., & Klein, M. P. (2022). Influence of amyloglucosidase, glucose oxidase, and transglutaminase on the technological quality of gluten-free bread. Cereal Chemistry, 1– 9. https://doi.org/10.1002/cche.10537
3. Lisovska, T., Stadnik, I., Piddubnyi, V., & Chorna, N. (2020). Effect of extruded corn flour on the stabilization of biscuit dough for the production of gluten-free biscuit. Ukrainian Food Journal, 9(1), 159-261. DOI: 10.24263/2304- 974X-2020-9-1-14
References (International): 1. Karpyk, H. V., Vichko, O. I., Kopchak, N. H., Shved, O. V. Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z Rheum L., Khimiia, tekhnolohiia rechovyn ta yikh zastosuvannia. Rozdil: Tekhnolohiia brodinnia, biotekhnolohiia, Lviv: Lvivska politekhnika, V. 5, No 2, 2022, P.112-118
2. Ebling, C. D., Thys, R. C. S., & Klein, M. P. (2022). Influence of amyloglucosidase, glucose oxidase, and transglutaminase on the technological quality of gluten-free bread. Cereal Chemistry, 1– 9. https://doi.org/10.1002/cche.10537
3. Lisovska, T., Stadnik, I., Piddubnyi, V., & Chorna, N. (2020). Effect of extruded corn flour on the stabilization of biscuit dough for the production of gluten-free biscuit. Ukrainian Food Journal, 9(1), 159-261. DOI: 10.24263/2304- 974X-2020-9-1-14
Content type: Conference Abstract
Asub kollektsiooni(de)s:Ⅺ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2022)



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.