Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29147
| Заглавие: | Експертиза сичужних сирів |
| Други Заглавия: | Expertise of rennet cheese |
| Автори: | Якубішин, Ольга Вічко, Олена Іванівна Yakubishyn, Olga Vichko, Olena |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Якубішин О. Експертиза сичужних сирів / Ольга Якубішин, Олена Вічко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 48. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Yakubishyn O., Vichko O. (2019) Ekspertyza sychuzhnykh syriv [Expertise of rennet cheese]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 48 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Дата на Публикуване: | 10-Окт-2019 |
| Date of entry: | 15-Ное-2019 |
| Издател: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 637.3.05 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 48 |
| Start page: | 48 |
| End page: | 48 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29147 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Показва се в Колекции: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Yakubishyn_O-Expertise_of_rennet_cheese_48.pdf | 285,91 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
| ProcSPHNP_2019_Yakubishyn_O-Expertise_of_rennet_cheese_48.djvu | 16,29 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
| ProcSPHNP_2019_Yakubishyn_O-Expertise_of_rennet_cheese_48__COVER.png | 470,97 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.