Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29147
| Título : | Експертиза сичужних сирів |
| Otros títulos : | Expertise of rennet cheese |
| Autor : | Якубішин, Ольга Вічко, Олена Іванівна Yakubishyn, Olga Vichko, Olena |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Якубішин О. Експертиза сичужних сирів / Ольга Якубішин, Олена Вічко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 48. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Yakubishyn O., Vichko O. (2019) Ekspertyza sychuzhnykh syriv [Expertise of rennet cheese]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 48 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Fecha de publicación : | 10-oct-2019 |
| Date of entry: | 15-nov-2019 |
| Editorial : | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 637.3.05 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 48 |
| Start page: | 48 |
| End page: | 48 |
| URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29147 |
| ISBN : | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Aparece en las colecciones: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Ficheros en este ítem:
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Yakubishyn_O-Expertise_of_rennet_cheese_48.pdf | 285,91 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
| ProcSPHNP_2019_Yakubishyn_O-Expertise_of_rennet_cheese_48.djvu | 16,29 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
| ProcSPHNP_2019_Yakubishyn_O-Expertise_of_rennet_cheese_48__COVER.png | 470,97 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.