Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29147
Langanzeige der Metadaten
| DC Element | Wert | Sprache |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Якубішин, Ольга | - |
| dc.contributor.author | Вічко, Олена Іванівна | - |
| dc.contributor.author | Yakubishyn, Olga | - |
| dc.contributor.author | Vichko, Olena | - |
| dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | - |
| dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | - |
| dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:41Z | - |
| dc.date.available | 2019-11-15T09:55:41Z | - |
| dc.date.created | 2019-10-10 | - |
| dc.date.issued | 2019-10-10 | - |
| dc.identifier.citation | Якубішин О. Експертиза сичужних сирів / Ольга Якубішин, Олена Вічко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 48. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | - |
| dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | - |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29147 | - |
| dc.format.extent | 48 | - |
| dc.language.iso | uk | - |
| dc.publisher | ТНТУ | - |
| dc.publisher | TNTU | - |
| dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | - |
| dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | - |
| dc.title | Експертиза сичужних сирів | - |
| dc.title.alternative | Expertise of rennet cheese | - |
| dc.type | Conference Abstract | - |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | - |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | - |
| dc.coverage.placename | Ternopil | - |
| dc.format.pages | 1 | - |
| dc.subject.udc | 637.3.05 | - |
| dc.identifier.citationen | Yakubishyn O., Vichko O. (2019) Ekspertyza sychuzhnykh syriv [Expertise of rennet cheese]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 48 [in Ukrainian]. | - |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | - |
| dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |
| dc.citation.spage | 48 | - |
| dc.citation.epage | 48 | - |
| dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |
| Enthalten in den Sammlungen: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) | |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Yakubishyn_O-Expertise_of_rennet_cheese_48.pdf | 285,91 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
| ProcSPHNP_2019_Yakubishyn_O-Expertise_of_rennet_cheese_48.djvu | 16,29 kB | DjVu | Öffnen/Anzeigen | |
| ProcSPHNP_2019_Yakubishyn_O-Expertise_of_rennet_cheese_48__COVER.png | 470,97 kB | image/png | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.