Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29147

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯкубішин, Ольга-
dc.contributor.authorВічко, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorYakubishyn, Olga-
dc.contributor.authorVichko, Olena-
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року-
dc.coverage.temporal10-11 October 2019-
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:41Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:41Z-
dc.date.created2019-10-10-
dc.date.issued2019-10-10-
dc.identifier.citationЯкубішин О. Експертиза сичужних сирів / Ольга Якубішин, Олена Вічко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 48. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).-
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29147-
dc.format.extent48-
dc.language.isouk-
dc.publisherТНТУ-
dc.publisherTNTU-
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019-
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019-
dc.titleЕкспертиза сичужних сирів-
dc.title.alternativeExpertise of rennet cheese-
dc.typeConference Abstract-
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019-
dc.coverage.placenameТернопіль-
dc.coverage.placenameTernopil-
dc.format.pages1-
dc.subject.udc637.3.05-
dc.identifier.citationenYakubishyn O., Vichko O. (2019) Ekspertyza sychuzhnykh syriv [Expertise of rennet cheese]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 48 [in Ukrainian].-
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна-
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
dc.citation.spage48-
dc.citation.epage48-
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.