Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29147
Tytuł: | Експертиза сичужних сирів |
Inne tytuły: | Expertise of rennet cheese |
Authors: | Якубішин, Ольга Вічко, Олена Іванівна Yakubishyn, Olga Vichko, Olena |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Якубішин О. Експертиза сичужних сирів / Ольга Якубішин, Олена Вічко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 48. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Yakubishyn O., Vichko O. (2019) Ekspertyza sychuzhnykh syriv [Expertise of rennet cheese]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 48 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 637.3.05 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 48 |
Główna strona: | 48 |
Strona końcowa: | 48 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29147 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Yakubishyn_O-Expertise_of_rennet_cheese_48.pdf | 285,91 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Yakubishyn_O-Expertise_of_rennet_cheese_48.djvu | 16,29 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Yakubishyn_O-Expertise_of_rennet_cheese_48__COVER.png | 470,97 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi