霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843
Title: | Обоснование дозы внесения овсяных хлопьев при производстве творожного продукта для спортивного питания |
Other Titles: | Substantiation of the dose of introduction of oat flakes by production of the cottage cheese product for a sports food Обґрунтування дози внесення вівсяних пластівців при виробництві сирного продукту для спортивного харчування |
Authors: | Варфоломеева, Елена Романченко, Светлана Varpholomeeva, Elena Romanchenko, Svetlana Варфоломеєва, Олена Романченко, Світлана |
Issue Date: | 19-十二月-2012 |
Date of entry: | 16-二月-2014 |
Publisher: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.146.33 664.05 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843 |
Content type: | Article |
�蝷箔����: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
265.pdf | 39,93 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
265.djvu | 14,32 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
265__COVER.png | 161,67 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.