Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВарфоломеева, Елена-
dc.contributor.authorРоманченко, Светлана-
dc.contributor.authorVarpholomeeva, Elena-
dc.contributor.authorRomanchenko, Svetlana-
dc.contributor.authorВарфоломеєва, Олена-
dc.contributor.authorРоманченко, Світлана-
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2014-02-16T16:08:36Z-
dc.date.available2014-02-16T16:08:36Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843-
dc.language.isoruuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleОбоснование дозы внесения овсяных хлопьев при производстве творожного продукта для спортивного питанияuk
dc.title.alternativeSubstantiation of the dose of introduction of oat flakes by production of the cottage cheese product for a sports fooduk
dc.title.alternativeОбґрунтування дози внесення вівсяних пластівців при виробництві сирного продукту для спортивного харчування-
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc637.146.33uk
dc.subject.udc664.05-
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
265.pdf39,93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
265.djvu14,32 kBDjVuПереглянути/відкрити
265__COVER.png161,67 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.