Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843

Назва: Обоснование дозы внесения овсяных хлопьев при производстве творожного продукта для спортивного питания
Інші назви: Substantiation of the dose of introduction of oat flakes by production of the cottage cheese product for a sports food
Обґрунтування дози внесення вівсяних пластівців при виробництві сирного продукту для спортивного харчування
Автори: Варфоломеева, Елена
Романченко, Светлана
Varpholomeeva, Elena
Romanchenko, Svetlana
Варфоломеєва, Олена
Романченко, Світлана
Дата публікації: 19-гру-2012
Дата внесення: 16-лют-2014
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль, Україна
Часове охоплення: 19-20 грудня 2012 року
УДК: 637.146.33
664.05
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
265.pdf39,93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
265.djvu14,32 kBDjVuПереглянути/відкрити
265__COVER.png161,67 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.