このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843
タイトル: | Обоснование дозы внесения овсяных хлопьев при производстве творожного продукта для спортивного питания |
その他のタイトル: | Substantiation of the dose of introduction of oat flakes by production of the cottage cheese product for a sports food Обґрунтування дози внесення вівсяних пластівців при виробництві сирного продукту для спортивного харчування |
著者: | Варфоломеева, Елена Романченко, Светлана Varpholomeeva, Elena Romanchenko, Svetlana Варфоломеєва, Олена Романченко, Світлана |
発行日: | 19-12月-2012 |
Date of entry: | 16-2月-2014 |
出版者: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.146.33 664.05 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843 |
Content type: | Article |
出現コレクション: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
265.pdf | 39,93 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
265.djvu | 14,32 kB | DjVu | 見る/開く | |
265__COVER.png | 161,67 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。