Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843

Título: Обоснование дозы внесения овсяных хлопьев при производстве творожного продукта для спортивного питания
Outros títulos: Substantiation of the dose of introduction of oat flakes by production of the cottage cheese product for a sports food
Обґрунтування дози внесення вівсяних пластівців при виробництві сирного продукту для спортивного харчування
Autor: Варфоломеева, Елена
Романченко, Светлана
Varpholomeeva, Elena
Romanchenko, Svetlana
Варфоломеєва, Олена
Романченко, Світлана
Data: 19-Dez-2012
Date of entry: 16-Fev-2014
Editora: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.146.33
664.05
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843
Content type: Article
Aparece nas colecções:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
265.pdf39,93 kBAdobe PDFVer/Abrir
265.djvu14,32 kBDjVuVer/Abrir
265__COVER.png161,67 kBimage/pngVer/Abrir


Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.