Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843
Título: | Обоснование дозы внесения овсяных хлопьев при производстве творожного продукта для спортивного питания |
Outros títulos: | Substantiation of the dose of introduction of oat flakes by production of the cottage cheese product for a sports food Обґрунтування дози внесення вівсяних пластівців при виробництві сирного продукту для спортивного харчування |
Authors: | Варфоломеева, Елена Романченко, Светлана Varpholomeeva, Elena Romanchenko, Svetlana Варфоломеєва, Олена Романченко, Світлана |
Data de edición: | 19-Dec-2012 |
Date of entry: | 16-Feb-2014 |
Editor: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.146.33 664.05 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843 |
Content type: | Article |
Aparece nas Coleccións | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Arquivos neste item
Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
265.pdf | 39,93 kB | Adobe PDF | Ver/abrir | |
265.djvu | 14,32 kB | DjVu | Ver/abrir | |
265__COVER.png | 161,67 kB | image/png | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados