Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843

Pealkiri: Обоснование дозы внесения овсяных хлопьев при производстве творожного продукта для спортивного питания
Teised pealkirjad: Substantiation of the dose of introduction of oat flakes by production of the cottage cheese product for a sports food
Обґрунтування дози внесення вівсяних пластівців при виробництві сирного продукту для спортивного харчування
Autor: Варфоломеева, Елена
Романченко, Светлана
Varpholomeeva, Elena
Romanchenko, Svetlana
Варфоломеєва, Олена
Романченко, Світлана
Ilmumisaasta: 19-det-2012
Date of entry: 16-vee-2014
Kirjastaja: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.146.33
664.05
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843
Content type: Article
Asub kollektsiooni(de)s:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
265.pdf39,93 kBAdobe PDFVaata/Ava
265.djvu14,32 kBDjVuVaata/Ava
265__COVER.png161,67 kBimage/pngVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.