Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843
Título : | Обоснование дозы внесения овсяных хлопьев при производстве творожного продукта для спортивного питания |
Otros títulos : | Substantiation of the dose of introduction of oat flakes by production of the cottage cheese product for a sports food Обґрунтування дози внесення вівсяних пластівців при виробництві сирного продукту для спортивного харчування |
Autor : | Варфоломеева, Елена Романченко, Светлана Varpholomeeva, Elena Romanchenko, Svetlana Варфоломеєва, Олена Романченко, Світлана |
Fecha de publicación : | 19-dic-2012 |
Date of entry: | 16-feb-2014 |
Editorial : | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.146.33 664.05 |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843 |
Content type: | Article |
Aparece en las colecciones: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
265.pdf | 39,93 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
265.djvu | 14,32 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
265__COVER.png | 161,67 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.