Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843

Titre: Обоснование дозы внесения овсяных хлопьев при производстве творожного продукта для спортивного питания
Autre(s) titre(s): Substantiation of the dose of introduction of oat flakes by production of the cottage cheese product for a sports food
Обґрунтування дози внесення вівсяних пластівців при виробництві сирного продукту для спортивного харчування
Auteur(s): Варфоломеева, Елена
Романченко, Светлана
Varpholomeeva, Elena
Romanchenko, Svetlana
Варфоломеєва, Олена
Романченко, Світлана
Date de publication: 19-déc-2012
Date of entry: 16-fév-2014
Editeur: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.146.33
664.05
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843
Content type: Article
Collection(s) :Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
265.pdf39,93 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir
265.djvu14,32 kBDjVuVoir/Ouvrir
265__COVER.png161,67 kBimage/pngVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.