Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843
Titre: | Обоснование дозы внесения овсяных хлопьев при производстве творожного продукта для спортивного питания |
Autre(s) titre(s): | Substantiation of the dose of introduction of oat flakes by production of the cottage cheese product for a sports food Обґрунтування дози внесення вівсяних пластівців при виробництві сирного продукту для спортивного харчування |
Auteur(s): | Варфоломеева, Елена Романченко, Светлана Varpholomeeva, Elena Romanchenko, Svetlana Варфоломеєва, Олена Романченко, Світлана |
Date de publication: | 19-déc-2012 |
Date of entry: | 16-fév-2014 |
Editeur: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.146.33 664.05 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843 |
Content type: | Article |
Collection(s) : | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
265.pdf | 39,93 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
265.djvu | 14,32 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
265__COVER.png | 161,67 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.