Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843

Tytuł: Обоснование дозы внесения овсяных хлопьев при производстве творожного продукта для спортивного питания
Inne tytuły: Substantiation of the dose of introduction of oat flakes by production of the cottage cheese product for a sports food
Обґрунтування дози внесення вівсяних пластівців при виробництві сирного продукту для спортивного харчування
Authors: Варфоломеева, Елена
Романченко, Светлана
Varpholomeeva, Elena
Romanchenko, Svetlana
Варфоломеєва, Олена
Романченко, Світлана
Data wydania: 19-gru-2012
Date of entry: 16-lut-2014
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place edycja: Тернопіль, Україна
Zakresu czasowego: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.146.33
664.05
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
265.pdf39,93 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie
265.djvu14,32 kBDjVuPrzeglądanie/Otwarcie
265__COVER.png161,67 kBimage/pngPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi