Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843

Název: Обоснование дозы внесения овсяных хлопьев при производстве творожного продукта для спортивного питания
Další názvy: Substantiation of the dose of introduction of oat flakes by production of the cottage cheese product for a sports food
Обґрунтування дози внесення вівсяних пластівців при виробництві сирного продукту для спортивного харчування
Autoři: Варфоломеева, Елена
Романченко, Светлана
Varpholomeeva, Elena
Romanchenko, Svetlana
Варфоломеєва, Олена
Романченко, Світлана
Datum vydání: 19-pro-2012
Date of entry: 16-úno-2014
Nakladatel: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.146.33
664.05
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843
Content type: Article
Vyskytuje se v kolekcích:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
265.pdf39,93 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
265.djvu14,32 kBDjVuZobrazit/otevřít
265__COVER.png161,67 kBimage/pngZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.