Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843
Başlık: | Обоснование дозы внесения овсяных хлопьев при производстве творожного продукта для спортивного питания |
Diğer Başlıklar: | Substantiation of the dose of introduction of oat flakes by production of the cottage cheese product for a sports food Обґрунтування дози внесення вівсяних пластівців при виробництві сирного продукту для спортивного харчування |
Yazarlar: | Варфоломеева, Елена Романченко, Светлана Varpholomeeva, Elena Romanchenko, Svetlana Варфоломеєва, Олена Романченко, Світлана |
Yayın Tarihi: | 19-Ara-2012 |
Date of entry: | 16-Şub-2014 |
Yayıncı: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.146.33 664.05 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843 |
Content type: | Article |
Koleksiyonlarda Görünür: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
265.pdf | 39,93 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
265.djvu | 14,32 kB | DjVu | Göster/Aç | |
265__COVER.png | 161,67 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.