Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843

Title: Обоснование дозы внесения овсяных хлопьев при производстве творожного продукта для спортивного питания
Other Titles: Substantiation of the dose of introduction of oat flakes by production of the cottage cheese product for a sports food
Обґрунтування дози внесення вівсяних пластівців при виробництві сирного продукту для спортивного харчування
Authors: Варфоломеева, Елена
Романченко, Светлана
Varpholomeeva, Elena
Romanchenko, Svetlana
Варфоломеєва, Олена
Романченко, Світлана
Issue Date: 19-Dec-2012
Date of entry: 16-Feb-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.146.33
664.05
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843
Content type: Article
Appears in Collections:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
265.pdf39,93 kBAdobe PDFView/Open
265.djvu14,32 kBDjVuView/Open
265__COVER.png161,67 kBimage/pngView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.