Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843

Titolo: Обоснование дозы внесения овсяных хлопьев при производстве творожного продукта для спортивного питания
Titoli alternativi: Substantiation of the dose of introduction of oat flakes by production of the cottage cheese product for a sports food
Обґрунтування дози внесення вівсяних пластівців при виробництві сирного продукту для спортивного харчування
Autori: Варфоломеева, Елена
Романченко, Светлана
Varpholomeeva, Elena
Romanchenko, Svetlana
Варфоломеєва, Олена
Романченко, Світлана
Data: 19-dic-2012
Date of entry: 16-feb-2014
Editore: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.146.33
664.05
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843
Content type: Article
È visualizzato nelle collezioni:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
265.pdf39,93 kBAdobe PDFVisualizza/apri
265.djvu14,32 kBDjVuVisualizza/apri
265__COVER.png161,67 kBimage/pngVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.