Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ) : [113] Домівка фонду Перегляд статистики
![]() |
Огляд
Розкриття
за темами
- 1 протеїни сироватки молока
- 1 процес замішування, поверхнева ен...
- 1 пікнометри
- 1 Реконструкція та проектування під...
- 1 розчини приблизні
- 1 розчини точні
- 1 санітарно-гігієнічні
- 1 сир
- 1 сир кисломолочний
- 1 сира зола
- 1 сироватка
- 1 склад
- 1 сляний лабораторний посуд
- 1 солі
- 1 спирти
- 1 стандартизація
- 1 температура
- 1 технологічна частина
- 1 технологічне обладнання
- 1 технологічне проектування
- < попередня далі >
за датою випуску
за типом вмісту
Зібрання цього фонду
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії [76]
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії [37]
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Інструменти адміністратора