Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ) : [122] Bölüm Ana Sayfası İstatistikler
Профіль кафедри
харчової біотехнології і хімії
у Google Академії
|
Browse
Keşfet
Konu
- 1 препаративный электрофорез
- 1 Проектування підприємств галузі
- 1 проектування, харчова, промислові...
- 1 промисловість
- 1 протеины сыворотки молока
- 1 протеолиз
- 1 протеїни сироватки молока
- 1 процес замішування, поверхнева ен...
- 1 проєктування,
- 1 підприємство,
- 1 пікнометри
- 1 Реконструкція та проектування під...
- 1 розчини приблизні
- 1 розчини точні
- 1 санітарно-гігієнічні
- 1 сир
- 1 сир кисломолочний
- 1 сира зола
- 1 сироватка
- 1 склад
- < önceki sonraki >
Yayın tarihi
by type of content
Bu bölümün koleksiyonları
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії [85]
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії [37]
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Yönetim Araçları
Профіль кафедри
харчової біотехнології і хімії
у Google Академії