Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ) : [113] Домівка фонду Перегляд статистики
![]() |
Огляд
Розкриття
за темами
- 1 технологічні процеси
- 1 технологія
- 1 Технологія консервування риби та ...
- 1 технологія масла
- 1 технологія молока
- 1 Технологія молока і молочних прод...
- 1 технологія молока, молочних проду...
- 1 технологія молочних консервів
- 1 технологія молочних продуктів
- 1 технологія морозива
- 1 технологія сиру плавленого
- 1 технологія сиру сичужного
- 1 технологія хліба
- 1 технології зберігання
- 1 Технології зберігання, переробки ...
- 1 техніка безпеки
- 1 техніко-економічні показники
- 1 титрування
- 1 УДК 637.141
- 1 УДК 664.6
- < попередня далі >
за датою випуску
за типом вмісту
Зібрання цього фонду
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії [76]
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії [37]
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Інструменти адміністратора