Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ) : [122] Bölüm Ana Sayfası İstatistikler
Профіль кафедри
харчової біотехнології і хімії
у Google Академії
|
Browse
Keşfet
Konu
- 1 сляний лабораторний посуд
- 1 солі
- 1 спирти
- 1 стандартизація
- 1 температура
- 1 технологічна частина
- 1 технологічне обладнання
- 1 технологічне проектування
- 1 технологічні процеси
- 1 технологія
- 1 Технологія консервування риби та ...
- 1 технологія масла
- 1 технологія молока
- 1 Технологія молока і молочних прод...
- 1 технологія молока, молочних проду...
- 1 технологія молочних консервів
- 1 технологія молочних продуктів
- 1 технологія морозива
- 1 технологія сиру плавленого
- 1 технологія сиру сичужного
- < önceki sonraki >
Yayın tarihi
by type of content
Bu bölümün koleksiyonları
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії [85]
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії [37]
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Yönetim Araçları
Профіль кафедри
харчової біотехнології і хімії
у Google Академії