Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ) : [113] Bölüm Ana Sayfası İstatistikler
![]() |
Browse
Keşfet
Konu
- 1 обладнання
- 1 окисно-відновні процеси
- 1 оксиди
- 1 операції
- 1 осадження
- 1 оформлення
- 1 пакування
- 1 пастеризація
- 1 переробка вторинної молочної сиро...
- 1 періодичний закон
- 1 потенціометричний метод
- 1 практика
- 1 Практика, ознайомча, навчальна, т...
- 1 практикум
- 1 препаративний електрофорез
- 1 препаративный электрофорез
- 1 Проектування підприємств галузі
- 1 проектування, харчова, промислові...
- 1 протеины сыворотки молока
- 1 протеолиз
- < önceki sonraki >
Yayın tarihi
by type of content
Bu bölümün koleksiyonları
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії [76]
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії [37]
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Yönetim Araçları