Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ) : [113] Домівка фонду Перегляд статистики
![]() |
Огляд
Розкриття
за темами
- 1 лактококи
- 1 лактококки
- 1 легкі і кольорові конструкційні м...
- 1 м'ясопереробна промисловість
- 1 макаронні вироби
- 1 Макаронні вироби, функціональні п...
- 1 масова частка золи
- 1 методичні вказівки
- 1 модернізація освітнього процесу
- 1 молекулярно-масовий розподіл
- 1 молоко
- 1 молоко коровяче
- 1 молоко,молочні продукти, мікробіо...
- 1 молокопереробні підприємства
- 1 молочна галузь
- 1 молочний цукор
- 1 молочні кооперативи
- 1 мікробіологічна оцінка мяса
- 1 Науково-дослідницька діяльність с...
- 1 неорганічна хімія
- < попередня далі >
за датою випуску
за типом вмісту
Зібрання цього фонду
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії [76]
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії [37]
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Інструменти адміністратора