Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ) : [113] Bölüm Ana Sayfası İstatistikler
![]() |
Browse
Keşfet
Konu
- 1 завдання
- 1 загальна кислотність
- 1 загальна хімія
- 1 закони хімії
- 1 згущення
- 1 казеин
- 1 кваліфікаційна робота бакалавра, ...
- 1 кваліфікаційна робота магістра
- 1 кисломолочні напої
- 1 кислотне число
- 1 класифікація
- 1 клейковина, фаринограми, гідратац...
- 1 ковбасні вироби
- 1 колориметричний метод
- 1 колоїдна хімія
- 1 кондитерські вироби
- 1 консервування та переробки плодів...
- 1 контроль якості
- 1 лабораторний посуд
- 1 лабораторні роботи
- < önceki sonraki >
Yayın tarihi
by type of content
Bu bölümün koleksiyonları
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії [76]
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії [37]
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Yönetim Araçları