Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ) : [122] Bölüm Ana Sayfası İstatistikler
Профіль кафедри
харчової біотехнології і хімії
у Google Академії
|
Browse
Keşfet
Konu
- 1 622.692.4:664.36(075.8)
- 1 637.1
- 1 637.127.576
- 1 637.141
- 1 664
- 1 664.643
- 1 664.68
- 1 7.05170107
- 1 8.091706
- 1 adhesion
- 1 adhesive
- 1 alcohols
- 1 biologically active phosphopeptides
- 1 biotechnological properties
- 1 deformation
- 1 dough
- 1 fermented milk
- 1 formingchanel
- 1 https://doi.org/10.5219/1078
- 1 identification
- < önceki sonraki >
Yayın tarihi
by type of content
Bu bölümün koleksiyonları
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії [85]
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії [37]
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Yönetim Araçları
Профіль кафедри
харчової біотехнології і хімії
у Google Академії