Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ) : [113] Bölüm Ana Sayfası İstatistikler
![]() |
Browse
Keşfet
Konu
- 1 637.141
- 1 664
- 1 664.643
- 1 664.68
- 1 7.05170107
- 1 8.091706
- 1 adhesion
- 1 adhesive
- 1 alcohols
- 1 biologically active phosphopeptides
- 1 biotechnological properties
- 1 deformation
- 1 dough
- 1 fermented milk
- 1 formingchanel
- 1 https://doi.org/10.5219/1078
- 1 identification
- 1 lactic acid
- 1 lactococci
- 1 Lactomyces tibeticus
- < önceki sonraki >
Yayın tarihi
by type of content
Bu bölümün koleksiyonları
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії [76]
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії [37]
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Yönetim Araçları