Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ) : [122] Bölüm Ana Sayfası İstatistikler
Профіль кафедри
харчової біотехнології і хімії
у Google Академії
|
Browse
Keşfet
Konu
- 1 lactic acid
- 1 lactococci
- 1 Lactomyces tibeticus
- 1 microorganism
- 1 molecular-mass distribution
- 1 peptidase
- 1 preparative electrophoresis
- 1 proteinase
- 1 sedimentation
- 1 separation of fractions
- 1 serum proteins of milk
- 1 substrate
- 1 активна кислотність
- 1 ареометри
- 1 атомно-емісійна спектроскопія
- 1 борошняні вироби
- 1 борошняні, кондитерські вироби
- 1 булочні вироби
- 1 бідистилят
- 1 біологічно активні фосфопептиди
- < önceki sonraki >
Yayın tarihi
by type of content
Bu bölümün koleksiyonları
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії [85]
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії [37]
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Yönetim Araçları
Профіль кафедри
харчової біотехнології і хімії
у Google Академії