Browse
Discover
Subject
- 2 відходи консервного виробництва
- 2 курсовий проект
- 2 м'ясо
- 2 масло
- 2 молочні консерви
- 2 мірний посуд
- 2 нутрієнти
- 2 періодична система
- 2 протеоліз
- 2 Технологія зберігання, консервува...
- 2 технологія молока, молочниї проду...
- 2 Технології зберігання, консервува...
- 2 фосфопептиди
- 2 харчова хімія
- 1 002.579.62
- 1 24.5
- 1 54
- 1 541.1
- 1 577.112.083/122.2
- 1 618.19
- < previous next >
Date issued
by type of content
Gyűjtemények ebben a kategóriában
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії [79]
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії [37]
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Admin Tools