Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ) : [102] Домівка фонду Перегляд статистики
Профіль кафедри харчової біотехнології і хімії у Google Академії |
Огляд
Розкриття
за темами
- 2 молочні консерви
- 2 мірний посуд
- 2 нутрієнти
- 2 періодична система
- 2 протеоліз
- 2 Технологія зберігання, консервува...
- 2 Технології зберігання, консервува...
- 2 фосфопептиди
- 2 харчова хімія
- 2 харчові добавки
- 2 харчові технології
- 1 002.579.62
- 1 24.5
- 1 54
- 1 541.1
- 1 577.112.083/122.2
- 1 618.19
- 1 637.1
- 1 637.127.576
- 1 637.141
- < попередня далі >
за датою випуску
за типом вмісту
Зібрання цього фонду
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії [65]
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії [37]
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Інструменти адміністратора