Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Rezultaty 1-77 z 77.
  • poprzedni
  • 1
  • następny
Pozycje polecane:
TypData wydaniaDate wejściaTytułAutor(zy)
Methodical recommendations20175-gru-2017Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Проблеми теорії і практики менеджменту» для студентів 073 «Менеджмент», спеціалізації: 8.12001012 “Управління інноваційною діяльністю”, 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»усіх форм навчанняВладимир, Ольга Михайлівна; Андрушків, Богдан Миколайович; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович
Methodical recommendations20175-gru-2017Навчальна програма та методичні рекомендації для практичної та самостійної роботи з дисципліни «Основи підприємницької діяльності» для студентів усіх форм навчання спеціальності 053 «Психологія»Владимир, Ольга Михайлівна; Дудкін, Павло Дмитрович; Федишин, Ірина Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович
Learning Object30-mar-201726-cze-2017Методичний посібник для проведення практичних занять та самостійної роботи студента з дисципліни “Інтелектуальна власність” (для студентів 5 курсу денної форми навчання напрямку “Менеджмент”)Нагорняк, Галина Степанівна; Федишин, Ірина Богданівна
Book201729-cze-2017Навчальна програма та методичні рекомендації з дисципліни «Менеджмент і підприємництво» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.0401 «Психологія»Владимир, Ольга Михайлівна
Book201729-cze-2017Менеджмент і підприємництвоВладимир, Ольга Михайлівна
Learning Objectmar-201728-cze-2017Методичний посібник для проведення лекційних занять з дисципліни “Трансфер технологій” (для студентів-магістрів денної форми навчання напряму “Менеджмент” спеціалізації “Управління інноваційною діяльністю”)Нагорняк, Галина Степанівна
Learning Object30-mar-201726-cze-2017Методичний посібник для проведення практичних занять та самостійної роботи студента з дисципліни “Трансфер технологій” (для студентів-магістрів денної форми навчання напряму “Менеджмент” спеціалізації “Управління інноваційною діяльністю”)Нагорняк, Галина Степанівна; Федишин, Ірина Богданівна
Learning Object201626-cze-2017Кошторисна справа: конспект лекційМельник, Лілія Миколаївна
Methodical recommendationswrz-201821-kwi-2020Методичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно- ресторанної справи»Андрушків, Богдан; Дудкін, Павло; Малюта, Людмила; Мельник, Лілія; Нагорняк, Галина; Островська, Галина; Паляниця, Віктор; Стойко, Ігор; Федишин, Ірина; Шерстюк, Роман; Кузь, Тетяна
Handbook20211-lip-2021Управління конкурентоспроможністюСтойко, Ігор Іванович; Шерстюк, Роман Петрович
Methodical recommendations201921-cze-2019Збірник тестових завдань з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201921-cze-2019Збірник тестових завдань з дисципліни «Вступ до гостинності» для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201728-cze-2018Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація роботи персоналу» для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаВовк, Ірина Петрівна; Вовк, Юрій Ярославович; Vovk, Iryna Petrivna; Vovk, Yuriy Yaroslavovych
Methodical recommendations201728-cze-2018Методичні вказівки з організації практичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни „Організація роботи персоналу в галузі” (для студентів всіх форм навчання напряму підготовки 241 Готельно-ресторанна справа)Вовк, Ірина Петрівна; Вовк, Юрій Ярославович; Vovk, Iryna Petrivna; Vovk, Yuriy Yaroslavovych
Methodical recommendations201728-cze-2018Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни "Організація анімаційної діяльності" (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 241 – Готельно-ресторанна справа)Вовк, Ірина Петрівна; Вовк, Юрій Ярославович; Vovk, Iryna Petrivna; Vovk, Yuriy Yaroslavovych
Methodical recommendations6-gru-20198-maj-2020Науково-дослідницька практика магістрів. Програма і методичні рекомендаціїДудкін, Павло Дмитрович; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович; Паляниця, Віктор Анатолійович
Learning Object201629-cze-2016Методичні вказівки для виконання курсового проекту з предмету «Управління проектами в підприємницькій діяльності» для студентів спеціальності 7.03060101 «Менеджмент підприємницької діяльності» усіх форм навчанняФедишин, Ірина Богданівна
Learning Objectmar-201628-wrz-2016Інноваційні засади управління підприємствами в умовах сталого розвитку: матеріали П’ятої Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича-
Book201711-maj-2017Курс лекцій з дисципліни «Екологічне управління та безпека бізнесу»Андрушків, Богдан Миколайович; Стойко, Ігор Іванович; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович; Малюта, Людмила Ярославівна
Book11-maj-201711-maj-2017Управління конкурентоспроможністюСтойко, Ігор Іванович
Book201716-cze-2017Курс лекцій з дисципліни «Логістика»Малюта, Людмила Ярославівна; Шерстюк, Роман Петрович
Methodical recommendations201921-cze-2019Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Островська, Галина Йосипівна
Learning Object201610-cze-2017Основи підприємницької діяльност: навчально-методичний посібникВладимир, Ольга Михайлівна
Learning Object20177-gru-2017Навчально-методичний посібник з дисципліни “Фінансове забезпечення діяльності” для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчанняВладимир, Ольга Михайлівна; Андрушків, Богдан Миколайович; Федишин, Ірина Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович
Learning Object20177-gru-2017Навчально-методичний посібник з дисципліни «Менеджмент і підприємництво» для студентів заочної форми навчання спеціальності 053 «Психологія»Владимир, Ольга Михайлівна; Нагорняк, Галина Степанівна; Малюта, Людмила Ярославівна
Learning Object201822-cze-2018Стандартизація, сертифікація та метрологіяСтойко, Ігор Іванович
Methodical recommendations20207-lip-2020Науково-педагогічна практика магістрів. Програма і методичні рекомендації.Андрушків, Богдан Миколайович; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович; Шерстюк, Роман Петрович
Methodical recommendations1-wrz-201722-cze-2018Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка інноваційного підприємства»Мельник, Лілія Миколаївна
Methodical recommendations201722-cze-2018Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни “Організація логістичного обслуговування в галузі” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” денної та заочної форм навчанняДудкін, Павло Дмитрович
Methodical recommendations201811-lut-2019Професійно-орієнтована практика бакалаврів . Програма і методичні рекомендаціїДудкін, Павло; Островська, Галина; Паляниця, Віктор; Шерстюк, Роман
Methodical recommendations20174-gru-2017Методичні вказівки для проходження виробничої практики студентів ОКР «Бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Федишин, Ірина Богданівна; Вовк, Ірина Петрівна; Малюта, Людмила Ярославівна
Monograph201429-gru-2018Банки у системі організації валютних відносинВладимир, Ольга Михайлівна; Дзюблюк, Олександр Валерійович
Handbook20172-lip-2018Посібник до проведення практичних занять та самостійної роботи студента з дисципліни “Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” (для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”)Нагорняк, Галина Степанівна; Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendationslis-201724-sty-2018Науково-дослідницька практика магістрів. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 073 «Менеджмент», спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю»Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович
Methodical recommendations20175-gru-2017Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Управління інноваційними проектами» для студентів спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю»Федишин, Ірина Богданівна
Methodical recommendations20175-gru-2017Програма та методичні вказівки до проходження практики «Вступ до фаху» студентами 1 курсу галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчанняВладимир, Ольга Михайлівна; Дудкін, Павло Дмитрович; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор Іванович; Андрушків, Богдан Миколайович
Methodical recommendations20207-lip-2020Переддипломна практика магістрів. Програма і методичні рекомендаціїАндрушків, Богдан Миколайович; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович; Островська, Галина Йосипівна
Learning Object30-cze-201630-cze-2016Методичні вказівки до самостійної роботи з курсу «Управління конкурентоспроможністю»Стойко, Ігор Іванович
Learning Object27-sty-201727-sty-2017Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Управління інноваційними проектами» для студентів спеціальності 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю»Федишин, Ірина Богданівна; Вовк, Ірина Петрівна; Нагорняк, Галина Степанівна
Other23-wrz-201623-wrz-2016Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи магістра (для студентів денної форми навчання спеціальності 8.18010012 “Управління інноваційною діяльністю”)Вовк, Ірина Петрівна; Вовк, Юрій Ярославович; Малюта, Людмила Ярославівна; Нагорняк, Галина Степанівна; Федишин, Ірина Богданівна
Other201526-wrz-2016Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Підприємництво» для студентів спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»Вовк, Ірина Петрівна; Вовк, Юрій Ярославович; Владимир, Ольга Михайлівна; Нагорняк, Галина Степанівна
Learning Object201520-wrz-2016Фінансовий менеджмент (опорний конспект лекцій для магістрів денної форми навчання спеціальності 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю»)Владимир, Ольга Михайлівна
Learning Object201626-wrz-2016Економічна та майнова безпека бізнесуАндрушків, Богдан Миколайович; Малюта, Людмила Ярославівна
Learning Object20-wrz-201620-wrz-2016Методичні вказівки та завдання для практичних занять і самостійної роботи з дисципліни “Інституційне забезпечення інноваційної діяльності” для студентів усіх форм навчання спеціальності 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю»Владимир, Ольга Михайлівна
Learning Object201529-cze-2016Методичні вказівки для виконання курсового проекту з предмету «Управління інноваційними проектами» для студентів спеціальності 8.03060102 «Менеджмент інноваційної діяльності».Федишин, Ірина Богданівна
Learning Object201529-cze-2016Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Управління інноваційними проектами» для студентів спеціальності 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю»Федишин, Ірина Богданівна
Learning Object29-cze-201629-cze-2016Управління інноваціямиСтойко, Ігор Іванович
Handbook20236-cze-2023Управління конкурентоспроможністю (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, термінологічний словник, тести).Стойко, Ігор Іванович; Шерстюк, Роман Петрович
Handbook20236-cze-2023Стандартизація, сертифікація, метрологія (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, термінологічний словник, тести, нормативні документи)Стойко, Ігор Іванович; Шерстюк, Роман Петрович
Methodical recommendations20236-cze-2023Методичні рекомендації до самостійної роботи та практичних занять з навчальної дисципліни «Управління конкурентоспроможністю» для студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» денної та заочної форм навчанняСтойко, Ігор Іванович
Handbook20236-cze-2023Методичні вказівки до самостійної роботи та практичних занять з вивчення курсу «Стандартизація, сертифікація та метрологія» для студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» усіх форм навчанняСтойко, Ігор Іванович
Methodical recommendations202113-gru-2021Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Шерстюк, Роман Петрович; Sherstiuk, Roman; Малюта, Людмила Ярославівна; Maliuta, Liudmyla; Стойко, Ігор Іванович; Stoyko, Igor
Learning Object201629-cze-2016Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Електронний бізнес та електронна комерція» для студентів денної та заочної форм навчання напрямку «Менеджмент»Федишин, Ірина Богданівна
Other23-wrz-201623-wrz-2016Закон про інтелектуальну власність. SUCSID міжуніверситетські Start-Up центри для створення і просування студентських інновацій (укр. мова)Нагорняк, Галина Степанівна; Кулаєнко, Олег; Бабенко, Олена; Гурина, Олена; Фірсава, Дарія; Чернікова, Олена; Телюра, Наталія; Чіус, Сергій; Стіхі, Людмила; Євсєєв, Сергій
Learning Object201523-wrz-2016Методичні вказівки для розв’язування тестових екзаменаційних завдань з фаху освітньо-професійної програми підготовки фахівця ОКР «Магістр» спеціальності 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю» (друге доповнене видання)Андрушків, Богдан Миколайович; Владимир, Ольга Михайлівна; Вовк, Юрій Ярославович; Вовк, Ірина Петрівна; Дудкін, Павло Дмитрович; Малюта, Людмила Ярославівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Нагорняк, Галина Степанівна; Паляниця, Віктор Анатолійович; Стойко, Ігор Іванович; Федишин, Ірина Богданівна
Learning Object27-sty-201727-sty-2017Методологія та організація наукових досліджень (опорний конспект лекцій для магістрів напрямку «Менеджмент»)Федишин, Ірина Богданівна
Learning Object30-cze-201630-cze-2016Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Управління конкурентоспроможністю фірми» для студентів спеціальності 7.03060101 «Менеджмент підприємницької діяльності» усіх форм навчанняСтойко, Ігор Іванович
Learning Object25-wrz-201625-wrz-2016Управління проектами в підприємницькій діяльності (опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.03060101 «Менеджмент підприємницької діяльності» усіх форм навчання)Федишин, Ірина Богданівна
Learning Object20-wrz-201620-wrz-2016Економіка та організація виробництва (опорний конспект лекцій для студентів усіх форм навчання напряму підготовки 6.050701 «Електротехніка та електротехнології»Владимир, Ольга Михайлівна
Learning Object25-wrz-201625-wrz-2016Електронний бізнес та електронна комерція (опорний конспект лекцій для студентів напрямку «Менеджмент» усіх форм навчання)Федишин, Ірина Богданівна
Learning Object27-sty-201727-sty-2017Електронний бізнес та електронна комерція (опорний конспект лекцій для магістрів спеціальності 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю»)Федишин, Ірина Богданівна
Learning Object20-wrz-201620-wrz-2016Навчальна програма та методичні рекомендації з дисципліни «Основи підприємницької діяльності» для студентів усіх форм навчання спеціальності 6.0401 «Психологія»Владимир, Ольга Михайлівна
Learning Objectwrz-201525-wrz-2016Управління інноваційними проектами (опорний конспект лекцій для студентів спеціальностей 8.03060102 «Менеджмент інноваційної діяльності», 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю» усіх форм навчання)Федишин, Ірина Богданівна
Learning Object3-maj-20173-maj-2017Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни “Логістика”Малюта, Людмила Ярославівна
Learning Object3-maj-20173-maj-2017Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни “Логістика”Малюта, Людмила Ярославівна
Book201528-lis-2016Маркетинг інновацій. Курс лекційВовк, Ірина Петрівна; Вовк, Ирина Петровна; Vovk, Iryna Petrivna; Вовк, Юрій Ярославович; Вовк, Юрий Ярославович; Vovk, Yuriy Yaroslavovych
Learning Object20-wrz-201620-wrz-2016Методичні вказівки та завдання для практичних занять і самостійної роботи з дисципліни “Фінансовий менеджмент” для студентів усіх форм навчання спеціальності 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю»Владимир, Ольга Михайлівна
Learning Object27-sty-201727-sty-2017«Управління інноваційними проектами» (опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю»)Федишин, Ірина Богданівна
Learning Object27-sty-201727-sty-2017Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Електронний бізнес та електронна комерція» для студентів спеціальності 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю»Федишин, Ірина Богданівна
Learning Object27-sty-201727-sty-2017Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Електронний бізнес та електронна комерція» для студентів спеціальності 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю»Федишин, Ірина Богданівна
Learning Object30-cze-201630-cze-2016Методичні вказівки до самостійної роботи з курсу «Управління процесом розробки і освоєння виробництва нових продуктів» для студентів усіх форм навчанняСтойко, Ігор Іванович
Learning Object27-sty-201727-sty-2017Методичні вказівки для вивчення дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» для студентів за напрямком підготовки 6.030601 «Менеджмент»Федишин, Ірина Богданівна; Вовк, Ірина Петрівна; Нагорняк, Галина Степанівна
Book201528-lis-2016Креативний менеджмент. Курс лекційВовк, Ірина Петрівна; Вовк, Ирина Петровна; Vovk, Iryna Petrivna; Вовк, Юрій Ярославович; Вовк, Юрий Ярославович; Vovk, Yuriy Yaroslavovych
Book201626-wrz-2016Стратегічне управління інноваційним розвитком підприємстваМалюта, Людмила Ярославівна
Booklis-201526-wrz-2016Охорона праці в галузі. Навчальний посібникВовк, Юрій Ярославович; Вовк, Ірина Петрівна
Course of lectures202315-lis-2023Менеджмент і підприємництво: опорний конспект лекцій для студентів усіх форм навчання спеціальності 053 «Психологія»Владимир, Ольга Михайлівна
Methodical recommendations202315-lis-2023Методичні вказівки і завдання для практичних занять, індивідуальної та самостійної роботи з дисципліни «Менеджмент і підприємництво» для студентів заочної форми навчання спеціальності 053 «Психологія».Владимир, Ольга Михайлівна
Rezultaty 1-77 z 77.
  • poprzedni
  • 1
  • następny

Discover