Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36238

Назва: Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Інші назви: Methodical recommendations for the implementation and public defense of the bachelor's thesis for students majoring in 241 "Hotel and restaurant business"
Автори: Шерстюк, Роман Петрович
Sherstiuk, Roman
Малюта, Людмила Ярославівна
Maliuta, Liudmyla
Стойко, Ігор Іванович
Stoyko, Igor
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / Р. П. Шерстюк, Л. Я. Малюта, І. І. Стойко. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 34 с.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 13-гру-2021
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
УДК: 338.46
Теми: кваліфікаційна робота
бакалавр
готельно-ресторанна справа
методичні вказівки
qualification work
bachelor
hotel and restaurant business
methodical instructions
Кількість сторінок: 34
Короткий огляд (реферат): У методичних рекомендаціях розкрито сутність, теоретичну та аналітичну інформацію, а також методику написання кваліфікаційної роботи бакалавра; використання літературних джерел для розкриття та обґрунтування досліджуваної проблеми у навчальному, науковому та економічному аспекті; використання фактичних даних про результати управлінської, виробничо-господарської та соціально-економічної діяльності досліджуваних підприємств галузі готельно-ресторанного господарства за відповідний період; використання економічних методів для дослідження закономірностей діяльності підприємств у сфері готельно-ресторанного бізнесу; дано пропозиції щодо обґрунтування висновків і рекомендацій кваліфікаційної роботи магістра, її апробації, завершення та захисту. Складено з урахуванням методичних розроблень інших вузів, а також матеріалів літературних джерел, наведених у рекомендованій літературі.
The methodological recommendations reveal the essence, theoretical and analytical information, as well as the method of writing a bachelor's thesis; use of literature sources to reveal and substantiate the research problem in the educational, scientific and economic aspects; use of actual data on the results of management, production and economic and socio-economic activities of the studied enterprises of the hotel and restaurant industry for the relevant period; use of economic methods to study the patterns of enterprises in the hotel and restaurant business; suggestions are given to substantiate the conclusions and recommendations of the master's qualification work, its approbation, completion and defense. Compiled taking into account the methodological developments of other universities, as well as materials from literature sources cited in the recommended literature.
Опис: Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання
Зміст: Вступ ...4
1. Мета та завдання кваліфікаційної роботи бакалавра ...6
2. Тематика, зміст, структура та обсяг кваліфікаційних робіт бакалавра ...7
3. Організація виконання та захисту кваліфікаційної роботи ...9
4. Виконання структурних частин кваліфікаційної роботи ...13
5. Вимоги щодо оформлення текстової частини кваліфікаційної роботи ...19
6. Вимоги до кваліфікаційної роботи ...19
7. Оформлення пояснювальної записки ...21
8. Оцінювання кваліфікаційної роботи ...25
9. Рекомендована література ...26
10. Додаток А. Орієнтовна тематика кваліфікаційних робіт бакалавра ...29
11. Додаток Б. Приклади оформлення списку літератури ...31
12. Додаток В. Титульний лист кваліфікаційної роботи ...34
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36238
Власник авторського права: © Шерстюк Р.П., Малюта Л.Я., Стойко І.І., 2021
© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Metod_2021.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Metod_2021_COVER.jpg361,45 kBJPEGПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора