Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36238

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШерстюк, Роман Петрович-
dc.contributor.authorSherstiuk, Roman-
dc.contributor.authorМалюта, Людмила Ярославівна-
dc.contributor.authorMaliuta, Liudmyla-
dc.contributor.authorСтойко, Ігор Іванович-
dc.contributor.authorStoyko, Igor-
dc.date.accessioned2021-12-13T13:00:56Z-
dc.date.available2021-12-13T13:00:56Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / Р. П. Шерстюк, Л. Я. Малюта, І. І. Стойко. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 34 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36238-
dc.descriptionМетодичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчанняuk_UA
dc.description.abstractУ методичних рекомендаціях розкрито сутність, теоретичну та аналітичну інформацію, а також методику написання кваліфікаційної роботи бакалавра; використання літературних джерел для розкриття та обґрунтування досліджуваної проблеми у навчальному, науковому та економічному аспекті; використання фактичних даних про результати управлінської, виробничо-господарської та соціально-економічної діяльності досліджуваних підприємств галузі готельно-ресторанного господарства за відповідний період; використання економічних методів для дослідження закономірностей діяльності підприємств у сфері готельно-ресторанного бізнесу; дано пропозиції щодо обґрунтування висновків і рекомендацій кваліфікаційної роботи магістра, її апробації, завершення та захисту. Складено з урахуванням методичних розроблень інших вузів, а також матеріалів літературних джерел, наведених у рекомендованій літературі.uk_UA
dc.description.abstractThe methodological recommendations reveal the essence, theoretical and analytical information, as well as the method of writing a bachelor's thesis; use of literature sources to reveal and substantiate the research problem in the educational, scientific and economic aspects; use of actual data on the results of management, production and economic and socio-economic activities of the studied enterprises of the hotel and restaurant industry for the relevant period; use of economic methods to study the patterns of enterprises in the hotel and restaurant business; suggestions are given to substantiate the conclusions and recommendations of the master's qualification work, its approbation, completion and defense. Compiled taking into account the methodological developments of other universities, as well as materials from literature sources cited in the recommended literature.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ ...4uk_UA
dc.description.tableofcontents1. Мета та завдання кваліфікаційної роботи бакалавра ...6uk_UA
dc.description.tableofcontents2. Тематика, зміст, структура та обсяг кваліфікаційних робіт бакалавра ...7uk_UA
dc.description.tableofcontents3. Організація виконання та захисту кваліфікаційної роботи ...9uk_UA
dc.description.tableofcontents4. Виконання структурних частин кваліфікаційної роботи ...13uk_UA
dc.description.tableofcontents5. Вимоги щодо оформлення текстової частини кваліфікаційної роботи ...19uk_UA
dc.description.tableofcontents6. Вимоги до кваліфікаційної роботи ...19uk_UA
dc.description.tableofcontents7. Оформлення пояснювальної записки ...21uk_UA
dc.description.tableofcontents8. Оцінювання кваліфікаційної роботи ...25uk_UA
dc.description.tableofcontents9. Рекомендована література ...26uk_UA
dc.description.tableofcontents10. Додаток А. Орієнтовна тематика кваліфікаційних робіт бакалавра ...29uk_UA
dc.description.tableofcontents11. Додаток Б. Приклади оформлення списку літератури ...31uk_UA
dc.description.tableofcontents12. Додаток В. Титульний лист кваліфікаційної роботи ...34uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectметодичні вказівкиuk_UA
dc.subjectqualification workuk_UA
dc.subjectbacheloruk_UA
dc.subjecthotel and restaurant businessuk_UA
dc.subjectmethodical instructionsuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.title.alternativeMethodical recommendations for the implementation and public defense of the bachelor's thesis for students majoring in 241 "Hotel and restaurant business"uk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.rights.holder© Шерстюк Р.П., Малюта Л.Я., Стойко І.І., 2021uk_UA
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.format.pages34-
dc.subject.udc338.46uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Metod_2021.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Metod_2021_COVER.jpg361,45 kBJPEGПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора