Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31514
Назва: | Науково-дослідницька практика магістрів. Програма і методичні рекомендації |
Автори: | Дудкін, Павло Дмитрович Малюта, Людмила Ярославівна Стойко, Ігор Іванович Паляниця, Віктор Анатолійович |
Бібліографічний опис: | Науково-дослідницька практика магістрів. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / укл. : П.Д. Дудкін, Л.Я. Малюта, В.А. Паляниця, І.І. Стойко. – Тернопіль : ФОП Паляниця В.А., 2020. – 17 с. |
Дата публікації: | 6-гру-2019 |
Дата подання: | 6-тра-2020 |
Дата внесення: | 8-тра-2020 |
Видавництво: | ФОП ПАляниця В.А. |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | ФОП Паляниця В.А. |
Теми: | Науково-дослідницька практика магістрів Програма і методичні рекомендації Для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа |
Кількість сторінок: | 17 |
Короткий огляд (реферат): | Науково-дослідницька практика є складовою частиною освітньої програми професійної підготовки магістрів. У програмі і методичних рекомендаціях розглядаються загальні положення проведення науково-дослідницької практики, вибір бази практики, питання організації і змісту практики та підведення її підсумків. Програма і методичні рекомендації логічно структуровані, що дозволить керівникам практики чітко планувати та регламентувати діяльність студентів і керівників під час практики та окреслити її головні результати. Вони сприятимуть плановому, поетапному набуттю студентами практичних професійних навичок і застосування набутих теоретичних знань у науково-дослідницькій діяльності. |
Опис: | Розглянуто та затверджено на засіданні кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг від 6 грудня 2019 року, протокол № 6 |
Зміст: | ВСТУП 4 1 Основні засади проведення науково-дослідницької практики 5 2 Бази практики та розподіл робочого часу студента 7 3 Порядок організації, керівництво та зміст науково-дослідницької практики 8 4 Структура та оформлення звіту з науково-дослідницької практики 12 5 Підведення підсумків практики 14 6 Критерії оцінювання результатів практики 15 Рекомендована література 17 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31514 |
Власник авторського права: | © Дудкін П.Д.,Малюта Л.Я., Паляниця В.А., Стойко І.І., 2020 |
Перелік літератури: | 1. Основи наукових досліджень: навчальний посібник / М.В.Корягін, М.Ю.Чік / 2 вид. доп. і перероб. К: Алерта. 2019. 492 с. 2. Здобувачу наукового ступеня: Метод. рекомендації / Упоряд. С.В.Сьомін. – К.: МАУП, 2011. – 184 с. 3. Бірта Г. О. Методологія і організація наукових досліджень : навч. посібн. / Габріелла Олександрівна Бірта, Юрій Георгійович Бургу. – К. : «Центр учбової літератури», 2014. – 142 с. 4. Данильян О.Г., Дзьобань О.П. Організація та методологія наукових досліджень: Навчальний посібник. К. Право. 2017. 448 с. 5. Подоляк Л.Г., Юрченко В.Г. Психологія вищої школи: Навчальний посібник для магістрантів і аспірантів. – К.: Дивосвіт, 2006. – 236 с. 6. Основи методології та організації наукових досліджень: Навч. посіб. для студентів, курсантів, аспірантів і ад’юнтів / за ред. А. Є. Конверського. — К.: Центр учбової літератури, 2010. — 352 с. |
Тип вмісту: | Methodical recommendations |
Розташовується у зібраннях: | Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичка з науково-дослідницької практики магістрів 2020.pdf | для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», для усіх форм навчання | 650,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора