このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31514
タイトル: | Науково-дослідницька практика магістрів. Програма і методичні рекомендації |
著者: | Дудкін, Павло Дмитрович Малюта, Людмила Ярославівна Стойко, Ігор Іванович Паляниця, Віктор Анатолійович |
Bibliographic description (Ukraine): | Науково-дослідницька практика магістрів. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / укл. : П.Д. Дудкін, Л.Я. Малюта, В.А. Паляниця, І.І. Стойко. – Тернопіль : ФОП Паляниця В.А., 2020. – 17 с. |
発行日: | 6-12月-2019 |
Submitted date: | 6-5月-2020 |
Date of entry: | 8-5月-2020 |
出版者: | ФОП ПАляниця В.А. |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | ФОП Паляниця В.А. |
キーワード: | Науково-дослідницька практика магістрів Програма і методичні рекомендації Для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа |
Number of pages: | 17 |
抄録: | Науково-дослідницька практика є складовою частиною освітньої програми професійної підготовки магістрів. У програмі і методичних рекомендаціях розглядаються загальні положення проведення науково-дослідницької практики, вибір бази практики, питання організації і змісту практики та підведення її підсумків. Програма і методичні рекомендації логічно структуровані, що дозволить керівникам практики чітко планувати та регламентувати діяльність студентів і керівників під час практики та окреслити її головні результати. Вони сприятимуть плановому, поетапному набуттю студентами практичних професійних навичок і застосування набутих теоретичних знань у науково-дослідницькій діяльності. |
記述: | Розглянуто та затверджено на засіданні кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг від 6 грудня 2019 року, протокол № 6 |
Content: | ВСТУП 4 1 Основні засади проведення науково-дослідницької практики 5 2 Бази практики та розподіл робочого часу студента 7 3 Порядок організації, керівництво та зміст науково-дослідницької практики 8 4 Структура та оформлення звіту з науково-дослідницької практики 12 5 Підведення підсумків практики 14 6 Критерії оцінювання результатів практики 15 Рекомендована література 17 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31514 |
Copyright owner: | © Дудкін П.Д.,Малюта Л.Я., Паляниця В.А., Стойко І.І., 2020 |
References (Ukraine): | 1. Основи наукових досліджень: навчальний посібник / М.В.Корягін, М.Ю.Чік / 2 вид. доп. і перероб. К: Алерта. 2019. 492 с. 2. Здобувачу наукового ступеня: Метод. рекомендації / Упоряд. С.В.Сьомін. – К.: МАУП, 2011. – 184 с. 3. Бірта Г. О. Методологія і організація наукових досліджень : навч. посібн. / Габріелла Олександрівна Бірта, Юрій Георгійович Бургу. – К. : «Центр учбової літератури», 2014. – 142 с. 4. Данильян О.Г., Дзьобань О.П. Організація та методологія наукових досліджень: Навчальний посібник. К. Право. 2017. 448 с. 5. Подоляк Л.Г., Юрченко В.Г. Психологія вищої школи: Навчальний посібник для магістрантів і аспірантів. – К.: Дивосвіт, 2006. – 236 с. 6. Основи методології та організації наукових досліджень: Навч. посіб. для студентів, курсантів, аспірантів і ад’юнтів / за ред. А. Є. Конверського. — К.: Центр учбової літератури, 2010. — 352 с. |
Content type: | Methodical recommendations |
出現コレクション: | Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Методичка з науково-дослідницької практики магістрів 2020.pdf | для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», для усіх форм навчання | 650,11 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール