Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31514
Title: Науково-дослідницька практика магістрів. Програма і методичні рекомендації
Authors: Дудкін, Павло Дмитрович
Малюта, Людмила Ярославівна
Стойко, Ігор Іванович
Паляниця, Віктор Анатолійович
Bibliographic description (Ukraine): Науково-дослідницька практика магістрів. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / укл. : П.Д. Дудкін, Л.Я. Малюта, В.А. Паляниця, І.І. Стойко. – Тернопіль : ФОП Паляниця В.А., 2020. – 17 с.
Issue Date: 6-dec-2019
Submitted date: 6-máj-2020
Date of entry: 8-máj-2020
Publisher: ФОП ПАляниця В.А.
Country (code): UA
Place of the edition/event: ФОП Паляниця В.А.
Keywords: Науково-дослідницька практика магістрів
Програма і методичні рекомендації
Для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
Number of pages: 17
Abstract: Науково-дослідницька практика є складовою частиною освітньої програми професійної підготовки магістрів. У програмі і методичних рекомендаціях розглядаються загальні положення проведення науково-дослідницької практики, вибір бази практики, питання організації і змісту практики та підведення її підсумків. Програма і методичні рекомендації логічно структуровані, що дозволить керівникам практики чітко планувати та регламентувати діяльність студентів і керівників під час практики та окреслити її головні результати. Вони сприятимуть плановому, поетапному набуттю студентами практичних професійних навичок і застосування набутих теоретичних знань у науково-дослідницькій діяльності.
Description: Розглянуто та затверджено на засіданні кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг від 6 грудня 2019 року, протокол № 6
Content: ВСТУП 4 1 Основні засади проведення науково-дослідницької практики 5 2 Бази практики та розподіл робочого часу студента 7 3 Порядок організації, керівництво та зміст науково-дослідницької практики 8 4 Структура та оформлення звіту з науково-дослідницької практики 12 5 Підведення підсумків практики 14 6 Критерії оцінювання результатів практики 15 Рекомендована література 17
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31514
Copyright owner: © Дудкін П.Д.,Малюта Л.Я., Паляниця В.А., Стойко І.І., 2020
References (Ukraine): 1. Основи наукових досліджень: навчальний посібник / М.В.Корягін, М.Ю.Чік / 2 вид. доп. і перероб. К: Алерта. 2019. 492 с.
2. Здобувачу наукового ступеня: Метод. рекомендації / Упоряд. С.В.Сьомін. – К.: МАУП, 2011. – 184 с.
3. Бірта Г. О. Методологія і організація наукових досліджень : навч. посібн. / Габріелла Олександрівна Бірта, Юрій Георгійович Бургу. – К. : «Центр учбової літератури», 2014. – 142 с.
4. Данильян О.Г., Дзьобань О.П. Організація та методологія наукових досліджень: Навчальний посібник. К. Право. 2017. 448 с.
5. Подоляк Л.Г., Юрченко В.Г. Психологія вищої школи: Навчальний посібник для магістрантів і аспірантів. – К.: Дивосвіт, 2006. – 236 с.
6. Основи методології та організації наукових досліджень: Навч. посіб. для студентів, курсантів, аспірантів і ад’юнтів / за ред. А. Є. Конверського. — К.: Центр учбової літератури, 2010. — 352 с.
Content type: Methodical recommendations
Ebben a gyűjteményben:Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Методичка з науково-дослідницької практики магістрів 2020.pdfдля студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», для усіх форм навчання650,11 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools